2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هرکه دیدم دزدی کرد خدا بیشتر نگاش کرد

اونا شامل سنت امهال هستن...خدا عمدا بهشون بیشتر مهلت میده..که هی بیشتر گناه کنن وکوه معصیتشون بزرگ وبزرگتر بشه.. بهو زمان مرگشون میرسه و...اون دنیا وعذاب وحشتناک و...

پارسا پسرمامان😍

خیلی دیدم ،یکی بود خدابراهیچکس پیش نیاره صدتا کارگر وبروبیایی نگم برات توبه مرد وزن وبچها به گدایی افتادن، پدربزرگ شوهرم از معروفها وپولدارای شهر بود که اخر عمری به مستاجری و.....افتاد ،مادرم بعد از فوت پدرم سختی کشید چون پدرم شغل ازاد بودبعد فوتش تا چندسال هرچی بود خرج شد ومادرم هیچ درامدی نداره ،انشاله خدا همه را عاقبت بخیر کنه همینطور ما را

آخه اینا پولشون تمومی نداره

خب دارن بذار بهرشو ببرن.پز بدن بخورن بپوشن بگردن.

پولداری خوبه کی بدش میاد.

حالا شاید تازه به دوران رسیده هستن که پز میدن ولی اگر اینجوری شادن بذار شاد باشن.

هیچکس برای کسی بد نخواه که بگی پز دادن فقیر شدن.

خدا به همه سلامتی و شادی و پول بده.

یکیو میشناختم از اربابای قدیم که کلی کلفت ونوکرداشتن رفت وآمد داشتیم باهاشون یه باربچه بودیم اومدن خونمون برامابچه هابه قول خودشون سوغات آورده بود لباس دست دوم بود وکثیف😕 به بابام گفتیم پسش بدیم فحشش بدیم گفت لباساروبندازین دورهیچی نگین.بعدا دولت اموالشونو مصادره کرد به خاطر کارهای دومادشون آخرای عمرش اومده بودخونه بابام رفته  بود توباغچه مون زردآلوهایی که مانگاهشونم نمیکردیم ازلهی وخرابی رو دیدم جمع میکردباولع میخورد بدفقیرشدن بعدعمری خدایی کردن

یکیو میشناختم از اربابای قدیم که کلی کلفت ونوکرداشتن رفت وآمد داشتیم باهاشون یه باربچه بودیم اومدن خ ...

ازینا منم دیدم وای انا تازه ب دوران رسیده هستن برای یه ثروت نسبی اندازه به تاجر پز میدن😂

Nop