2777
2789
زن ستیز نیستمبله مرد هول و مریض زیاده دقیقا عین دزدوقتی یه نفر ده بار ازش دزدی میشه دیگه کسی نمیگه ل ...

بخدا مشکل داری 

خوبتم نمیشه 

از گفتارت کاملا مشخصه چطور شخصیتی داری

کلمه هزار بار یه ضرب المثل هست به معنای زیاد

نکه هزار بار واقعی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن ستیز نیستمبله مرد هول و مریض زیاده دقیقا عین دزدوقتی یه نفر ده بار ازش دزدی میشه دیگه کسی نمیگه ل ...

مثالاتون انگار ملاهای تو مسجد که میخان زنو به حجاب تشویق کنن

البته حق داری نگرشت این باشه

نخیر جنس مرد که ذاتش بد باشه همینه

میفهمم چی میگه

من به دید مثبت میگم

بالاخره خدا یه نعمتی داده 

ولی همیشه با خودم میگم این زنها به همدیگر رحم نمیکنن

این خانوم به راحتی تهمت میزنه و احتمالا خودش رو مذهبی میدونه

نه اصلااااکسی که نمیدونسته متاهلم، شده پیشنهاد بدهاما همکاران و دوستان و مراجعینم ، به هیچ عنوااااا ...

شرایط شغلی و محیط کاری بی تأثیر نیس

شغل من پره از این مردای هول چشم چرون

و خداروشکر تو این آشفته بازار جلو خودم رو سفیدم

شرایط شغلی و محیط کاری بی تأثیر نیسشغل من پره از این مردای هول چشم چرونو خداروشکر تو این آشفته بازار ...

خدا کمکت کنه عزیزم

همیشه موفق و روسفید باشی گلی🌺

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
شرایط شغلی و محیط کاری بی تأثیر نیسشغل من پره از این مردای هول چشم چرونو خداروشکر تو این آشفته بازار ...

بعدش اینم در نظر بگیر

شاید طرف قصدش ازدواجه

خانوم جذاب و شاغل 

داشتن همین همسری نعمته

بخدا مشکل داری خوبتم نمیشه از گفتارت کاملا مشخصه چطور شخصیتی داریکلمه هزار بار یه ضرب المثل هست به م ...

من مگه میشناسمت یا دیدمت  که تهمت بزنم؟ 

جالبه حرف منو توهین میدونی ولی پیشنهاد مرد مریض ‌اونم‌ چندین بار رو توهین نمیدونی

بالاخره هر کس خودش انتخاب میکنه کی چجوری توهین کنه بهش

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بله

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
میفهمم چی میگهمن به دید مثبت میگمبالاخره خدا یه نعمتی داده ولی همیشه با خودم میگم این زنها به همدیگر ...

من نمی‌فهمم اصلا من بخوام توهین کنم به شما چه ربطی داره ؟

شما برو از نعمات دیگران لذت ببر!!!

بودم شماتو این سایت و این تاپیک شخصیت شما رو مشخص کرده دیگه

تا یکی حرف میزنه با دو تا کمه قضاوت نکن و ریاکار میخواهید قبح گناه رو بریزید 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟