2777
2789
هزار بار بهت پیشنهاد دادن با وجود متاهلی؟به نظرم یه تجدید نظر بکن

دروغ نمیگه. 

همین دیروز یه اقایی ازپیج همسرم که عکس دونفرمون رواستوری کرده بود و همشهریمونه، اومد دایرکت من گفت آرزومه همو ببینیم😐گفتم متاهلم. مگه میشناسیم همو یاصنمی داریم همو ببینیم؟ 

گفت من قبلا تو خیابون دیدمت، دوست اجتماعی بودن که ایرادی نداره😑

امل نباش😐😐😐

به من میگه امل نباشششش

همه حرفای پشت سرتون ازحسادت وفشارنیست.شاید واقعا آدم شخمی ای هستین.
هزار بار بهت پیشنهاد دادن با وجود متاهلی؟به نظرم یه تجدید نظر بکن

تجدید نظر در ذات مرد؟

اصلا میفهمی داری چی میگی؟؟؟؟

آدم بیمار تو جامعه زیاده 

مثلا موقع رانندگی یهو بپیچن جلوت مقصر شمایی و باید تجدید تطر کنی تو رانندگی؟

یکم رو حرفاتون فک کنین 

صحیح نیس اینقدر زن ستیزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم منم فکر میکردم به شخصیت زن هم مربوطهبعد دیدم مردا خیلی بی حیاتر از این حرفان

دقیقا خیلی اوقات به زن مربوط نیست بلکه مردهول زیاده . زن بنده خدا چه تقصیری داره. بعضی مردها از بی حیایی و بی شرمی واقعا نوبرن. بنده خدا زن هرچی هم باشخصیت ، بازم اونا بی حیان

دروغ نمیگه. همین دیروز یه اقایی ازپیج همسرم که عکس دونفرمون رواستوری کرده بود و همشهریمونه، اومد دای ...

اینا فک کردن این پیشنهادات امتیازه

یا زن خودش جوری بوده که پیشنهاد بهش دادن 

البته جهان سوم همیشه دیدگاهش به زن غیر این نیس 

اینا فک کردن این پیشنهادات امتیازهیا زن خودش جوری بوده که پیشنهاد بهش دادن البته جهان سوم همیشه دیدگ ...

همیشه زن علیه زن 

اینا فک کردن این پیشنهادات امتیازهیا زن خودش جوری بوده که پیشنهاد بهش دادن البته جهان سوم همیشه دیدگ ...

متنتو بدخوندم ببخشید😂فکرکردم اون شخصی که هزار بار رو مسخره کرده داری میگی

دقیقا خیلی اوقات به زن مربوط نیست بلکه مردهول زیاده . زن بنده خدا چه تقصیری داره. بعضی مردها از بی ح ...

بخدا رفتم بانک 

خسسسته 

با لباس اداری

کارم گیر اقتاد گفتن برو پیش رئیس 

اینقدر گرم گرفت گفتم حتما ذات مهربانی داره 

بعد دیدم یه کارت داد گفت در خدمتتون هستم

گفتم چه عالی اولین رئیس بانکیه دیدم کارت ویزیت داره

چندتاشو بدید بدم به همکارام 

گفت نه صرفا مخصوص شماس😳

حالا قيافه من نابود و  خسته

کارتشو آروم گذاشتم اومدم بیرون 

تجدید نظر در ذات مرد؟اصلا میفهمی داری چی میگی؟؟؟؟آدم بیمار تو جامعه زیاده مثلا موقع رانندگی یهو بپیچ ...

زن ستیز نیستم

بله مرد هول و مریض زیاده دقیقا عین دزد

وقتی یه نفر ده بار ازش دزدی میشه دیگه کسی نمیگه لعنت به دزد!!میگن فلانی یه کم مواظب وسایلت باش طلا و جواهرات رو دم دست نذار!!

کسی که به گفته خودش هزار بار مورد توجه مردای هیز و هرزه هست بهتره یه کم تو رفتار خودش هم تجدید نظر کنه.اگه دوست داری بیشتر از این بهت توهین بشه هر جور راحتی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خیلی بده خودتتون هوای خودتتون رو ندارین

اولا که به شما ربطی نداشت حرف من

دوما مرد هیز و کثیف عین دزد میمونه.شما نمیتونی همه دزدا رو بگیری ولی میتونی مالت رو سفت بچسبی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟