2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه کامل پولو میدادن مشکلتون حل میشد ؟!بدهیشون صاف میشد؟

اره پول اونیکه مدام تهدید ب مرگ می‌کنه و می‌دادیم ....بدهی های ریز ریز مث ۶ تومن سه تومن چهار تومن اینارو هم میدادیم

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خوب این توقع و خودشون درست کردن ..اگر امید نمیدادن شاید شوهرش اینقدر خودشو مقروض نمیکرد و رو اون پول ...

دقیقا ما کاملآ رو اون پول حساب باز کرده بودیم

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

۳۰ تومن می‌تونه نصفش بده ب اینکه تهدیدش می‌کنه ب مرگ هرروز می‌ره سرکار کتک کاری نصفش بده ی ینفر دیگه

شوهرمن بایدتااخرهفته ۳۰۰تومن بده پولی نداریم تمام خانواده امم میدونن اما حرفی نمیزنن همین شوهرم دست تک تک اعضای خانواده ام گرفته توهرشرایطی بخصوص مالی .اما من الا نمیتونم یقه شون کنم بخاطر پول وقتی نمیدن زور نیست

اره پول اونیکه مدام تهدید ب مرگ می‌کنه و می‌دادیم ....بدهی های ریز ریز مث ۶ تومن سه تومن چهار تومن ا ...

به پدرتون بگید شاید کمکتون کرد بگو‌قرض می‌خوام 

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

اولا پدرت نباید میگفت دوما به خانواده تو مربوط نیست شاید شوهرت هی بخواد بدهی بیاره بالا دستشون درد ن ...

خدا کنه هیچکس محتاج بنده خدا نشه ...اما شوهر من خیلی تو این سالها بهشون خوبی کرده همیشه وقت نداری شوهر من بود وقت بی پولی شوهر من بود شوهر من تو قنادی کار می‌کنه هفت ساله عید خانوادم مفت شیرینی ی عالمه میبرن هزارتومنم نمیدن درصورتی ک شوهر من اونجا کارگروه از حسابش کم میکنن بابام هیچوقت هیچوقت نگف دست درد نکنه ...نباید اینجوری میکردم ک فردا روزی شوهر من بگه بابات فلانه.... متوجه ای؟؟ نباید جلوش میگفتن حتی شبی که میخواست قولنامه بنویسه بابام چندبار چندبار بشوهرم گف پوله انقده ک فرداش شوهرم اومد ب یکی از طلبکارانش گف فردا پولتو میدم ولی پولو برداشتن دیگه هیچی نگفتن من نمی‌گم باید میگفتن حداقل ی زنگ بابام بمن میزد مارو امیدوار کرده بودن ما انقد خوشحال بودیم بخدا....

خدا کنه هیچکس محتاج بنده خدا نشه ...اما شوهر من خیلی تو این سالها بهشون خوبی کرده همیشه وقت نداری شو ...

کارگر

نه مقصر خانوادتن نه شوهرت.شمایی که نخود تو دهنت خیس نمیخوره.حالا ندادن به هر دلیل برا چی به شوهرا می ...

میگم چندماه گذشته خانوادم اصلا ب رو خودشون نیاوردن یکی از طلبکارا دیروز چندبار شوهرمو تهدید ب مرگ کرده اومده خونه از سرکار فقط میخواست گریه کنه باباش فوت شده زنگ زد بمادرش بعد بمن گف میشه زنگ بزنی مامانت بابات بگی همه اون پولو نه ی مقدار در حد بدهی اون طرف بهمون بدن بقیشو نمی‌خوام منم مجبور شدم گفتم بدهی داشتن برداشتن چکار میکردم هنوز مثل پدرم امیدوارش میکردم بدبختو 

به نظر من که خانوادت لطف کردن همین مبلغ و هم دادن، ما که کلا هیچی درواقع نه خونواده شوهرم نه خانواده خودم تا حالا یه هزار تومنی هم به ما ندادن ، در حالیکه خانواده خودم وضعشون خوبه ولی فقط و فقط واسه ‌پسرشون خرررررج میکنن براش ماشین میخرن و خونه و …. مسخرس به خدا 

به پدرتون بگید شاید کمکتون کرد بگو‌قرض می‌خوام

نمیتونم با اینکه می‌دونم ی مقدار جنس دارن چون کشاورزه میتونه بفروشه حداقل ده تومن بده پنج تومن بده اما نمیتونم بگم با اینکه کلی بدهی داریم لعنت ب بانک اونا هم مارو امیدوار کردن گفتن صد میلیون وام آزاد میشه ما رفتیم تو خونه کار کردیم بعد ۱۰  میلیون دادن ......نمیتونم بهش بگم چون اصلا هیچی بمن نگفت مادرم انقد خودخواهانه حرف زد بامن انگار ن انگار که چندساله مارو امیدوار کرده بودن ب این پول ...دیشب بابام زنگ زد شرایط شوهرمو بهش گفتم سریع قطع کرد