2777
2789
عنوان

به تعبیر خواب اعتقادی دارین

49 بازدید | 11 پست

من اصلا اعتقاد ندارم ولی الان چند روزه همش خواب حلقه ازدواج یا عقدم با کسی ک دوسش دارمو میبینم 

اصلا هم به همچین چیزایی فکر نمیکنم انقدر استرس امتحاناتمو دارم و درس میخونم فکرم سمت این چیزا نمیره 

فقط صبح به صبح بیدار ک میشم انگار از رویا بیرون اومدم 

رو زندگیم تاثیر گذاشته کلا 

قبل خواب اهنگ بیکلام آروم گوش میدم یا کتاب میخونم باز صبح بیدار میشم میبینم عقدم بوده😐

خسته شدمممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دیشب یه خواب عجیب تر دیدم.. تاپیکمو ببین🤦🏻‍♀️

با افتخار یه دخترخانوم ایرانیِ کرمونی میباشمیه زبان آموز عاشق به زبان انگلیسی هستم🙆🏻‍♀️ مدرک کامپیوتر و فن بیان دارم💪🏻 عاشق به هنر هستم و سیاه قلم کار میکنم👩🏻‍🎨 کاراته مشکی دان دو دارم و دختر یه زن همه تن حریف هستم و در حال حاضر پیلاتس کار میکنم🧘🏻‍♀️ خانوم معلم آینده میباشم ک با دانش آموزام عین رفیق خواهم بود و تاکید اول کلاسم اموزشِ انسانیت و شخصیت هس🌱 عاشق آشپزی و خلاقیت هستم و اگ تو اشپزی سوالی داشتین تگم کنین بشتابم به سویتان🧏🏻‍♀️تاکیدمن‌برای‌یه‌رابطه‌پایدار،یه‌زندگی‌خوشبخت‌وآینده‌ای‌موفق‌اینه‌ک‌ همدیگه‌روببخشین،کینه‌به‌دل‌نگیرین‌و‌افسوس‌گذشته‌رو‌نخورین، گذشته‌روباخودتون‌به‌آینده‌نیارین‌و‌یادتون‌باشه‌گذشته،‌گذشته...#شکرگزارنعمت‌هات‌باش🌝

خدا از دهنت بشنوه خوابایی که این چن روز میبینم خیلی رویاییه اگه تعبیر بشه ک🥹

انشالله

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

ن تو بیداری میگم تا حالا بهت گفته

مستقیم ک نه خودم مطمئن نیستم مثلا بهم گفته خوشگلی و اینا 

با دوستام گاهی میرم پیشش فقط با من شوخی میکنه و حرف میزنه 

حس میکنم متقابله حسامون

مستقیم ک نه خودم مطمئن نیستم مثلا بهم گفته خوشگلی و اینا با دوستام گاهی میرم پیشش فقط با من شوخی میک ...

خب تو ب رو خودت نیار خدارو چ دیدی ....

ولی فعلا درستو بخون فکرت جای دیگ نره 

خب تو ب رو خودت نیار خدارو چ دیدی ....ولی فعلا درستو بخون فکرت جای دیگ نره

اره من کلا آدم جدی ام محلش نمیزارم زیاد دوست دارم چراغ سبز نشون بدما ولی اصلاااا اینکارو نمیکنم😂

خودشم ک ماسته پسره اه