2777
2789
عنوان

ببینید مامانم تبعیض قائل نمیشه(علامت سوالل)

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 29 پست
نه به حساب من سه تومن زدبه حساب اون یک‌تومنحسابا جداست

وقتی بحساب شمازده پول مال شماست اگرمیخواست براداداشت بزنه بحساب خودش میزدمن فکرکردم حساب مشترکه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب کارتت دست کیه؟

دست خودمه ، بابام از جفت واریزی فیش فرستاد 

مشکل من اینه که چون بابام بیشتر زده مامانم نمیخواد برام بزنه

درحالی که داداشمم می‌تونست پیام بده بگه بیشتر بزن خودش نخواست خب!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی بحساب شمازده پول مال شماست اگرمیخواست براداداشت بزنه بحساب خودش میزدمن فکرکردم حساب مشترکه

نه برای من که هست ولی چون برای من بابام بیشتر زده مامانم میگه برای من نمیزنه و فقط برای پسرش میزنه

نه برای من که هست ولی چون برای من بابام بیشتر زده مامانم میگه برای من نمیزنه و فقط برای پسرش میزنه

اها

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامانت قرار بود چقدر بزنه

مبلغ مشخصی نداشت واسه جفتمون یه مبلغ میزد 

ولی الان میگه دوتومن میزنم برای داداشت بشه سه‌تومن با اون یه تومن بابام

و برای من هیچی!

با وجودی که داداشم خودششش نخواست پیام بده به بابام بگه بیشتر بزنه

به مامانت بگو پولی که تو میزدی ربطی به اونکه بابام میزنه نداره و شما وظیفتو درست انجام بده اگه جدا نبودین میتونستین وظیفتونو بین خودتون تقسیم کنید ولی الان نمیشه پولمو بزن و من میخوام پس انداز داشته باشم برا خودم.اگه موافقت نکرد دیگه نه خودتو اذیت کن و نه مادرتو تحت فشار بزار.اشکالی نداره

و واقعا هم مدیریت کن پولتو

به مامانت بگو پولی که تو میزدی ربطی به اونکه بابام میزنه نداره و شما وظیفتو درست انجام بده اگه جدا ن ...

من مسافرت میخوام برم و واقعا لازممه چون یه عالمه خرید دارم که با این قیمتا نمیتونم با اون چص تومنی که سر ماه میزنن بخرم

اگه قبول نکنه بزنه دو تومن برای من 

مسافرت با مامانم میریم وسایل دیگه ای که لازمم باشه رو مجبورم از کارت اون بکشم دیکه!

دست خودمه ، بابام از جفت واریزی فیش فرستاد مشکل من اینه که چون بابام بیشتر زده مامانم نمیخواد برام ب ...

اها ماگانت حس کرده همون پول برات کافیه دیگه چیزی نزده بگو اگه قراره تو سهممو ندی منم به بابام میگم همون ۱ تومن کافیه اضافه  نزن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به بابات گفتی برات زده همین یک ماهم هست فک نکنم سه تومن بده مامانت هم پول خودش هست برای پسر هم یک تومن کمه میخواد به داداشت بده 

جای دوری نمیره خواهر برادر هستید پسر غرور داره خرجشم بیشتره حالا بذار به برادرت بده 

به بابات گفتی برات زده همین یک ماهم هست فک نکنم سه تومن بده مامانت هم پول خودش هست برای پسر هم یک تو ...

چه خارجی من بخوام یدونه شوینده بخرم یک و هفتصد پولشه ، چقدر مگه همین داداشم از حقش برام گذشته که من بگذرم؟ از همشون متنفرم فقط تحمل میکنم که بتونم از این‌خونه برم اگه به خرج باشه واسه من خیلی بیشتره و شاید من نخوام خرج کنم بخوام پسنداز کمم این که نشد حرف