2777
2789
عنوان

چقدر روی آلوده بودن و میکروب بودن محیط حساس هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 65 پست
ولی من چندشم میشه با دست نشسته بخورم

بله موقع غذا خوردن که لازمه حتما بایستی بشوری ...ولی در فواصل بین غذا خوردن چی ...باز شما هی دستات میشوری؟

من متاسفانه بله ...کلی مایع دستشویی مختلف از کرم دارش گرفتم ..ولی واقعا چربی دستم کامل رفته

سعی کنکاش نکنی چی نجسه مویز بخور شنا برو سرتو تو اب ببر نجس وپاکی عقلی نیست یعنی تا چیزی را خ ...

من تا نشورم دلم آروم نمیگیره اگه بشورم وسواسم هر روز بیشتر پیشرفت میکنه موندم تو دوراهی چکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله موقع غذا خوردن که لازمه حتما بایستی بشوری ...ولی در فواصل بین غذا خوردن چی ...باز شما هی دستات م ...

نه دیگه فقط بخام ظرف از کابینت برداره یا ظرف جابه‌جا کنم آشپزی و خوردن میشورم 

کاش همسر منم وسواس داشت من راحت بودم

من همسرم بی خیاله و شاید اوون نرماله...ولی من خودم وسواسم...دساتم خیلی میشورم...پوست دستم داغون شده ...دایما بایستی کرم بزنم ...تموم چربی دستام از بین رفته