2777
2789
عنوان

دوستان من رفتم معاینه قبل ازدواج

1532 بازدید | 94 پست

دوستان پیش ماما رفتم روز پیش پریودم تموم شده بود گفت پردم سالمه   وتوضیح داد گواهی اینا. فقط یه چی خیلی نگرانم کرد  موقع معاینه یه خرده زیاد کشید  بنظرم دردم گرفت  وسوخت  خیلی اون لحظه تا چند دقیقه  یه جوری بودم بعد که اومدم خونه یکم آب خون مثل ابخونای پریودیم دیدم البته قبلا هم بعد پریود یه روز یا کلن اب خون  میدیدم  ولی الان که اینجوری شد وسواس گرفتم میگم نکنه پردم آسیب زده باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه لطفا سر بسته بگین چطوره معاینه اش؟ تماس؟معذب نمیشین؟؟

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه
واقعا به نظرم خیلی بی احترامیه اگه همچین درخواستی بکنن

برخی دخترا وخانواده هاشون خودشون این کار رو انجام میدن متاسفانه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد