2777
2789

هنوز معلوم نیست

اره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه این همه ظرافت و ریزه‌کاری تو روح انسان باشه ولی فقط برای نهایت ۱۰۰ سال طراحی شده باشه. خیلی از ظرفیت‌های روحی اصلا تو بعد مادی قابل شکوفایی نیست مگه این که عارفی، مرتاضی، چیزی باشی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اول صبحی سوالت اومده ها

روی شما ریپ میزنم تا بدانید پاسخگو این سوالات هست 

هدف رسیدن به قرب الهی است

بله بعد از مرگ انسان با حسم برزخی وارد برزخ می‌شود و بقیه مراحل 

چرا حس نمیکنی میمیری؟ چون حس جاودانگی در وجود همه انسان ها است 

و این حس با مرگ تعارض دارد 

من اینجام من خواب دیدم من رفتم این من هیچوقت نابود نمی‌شود این من می‌شود نفس 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

هدف ازخلقت تکامل انسان هس،صددرصدبعدازمرگی وجودداره،اگه به نظم افرینش دقت بکنی میفهمی که هیچ کارخدابدون برنامه ریزی نیس.وبارها درقران ازاخرت وبعدازمرگ صحبت شده.همینجورکه زمین الان خواب هس بهاربیدارمیشه.بعدازمرگی هم وجودداره چون درغیراینصورت همه چی پوچ هس

خدا نشانه هاشو تو وجودمون گذاشته

خواب شبیه مرگه

هر روز داریم درکش میکنیم 

یا طبیعت رو ببین زمستونا انگار می میره و باز بهار زنده میشه

شک نکن قدرت خدا بالاست

زنده کردن مرده سخت تره یا خلقت انسان

بوجود اومدن انسان که سخت تره

میریم دنیا اصلیه ک مارو از توش بیرون انداختن

خیر 

ما آدم و حوا در باغی از باغ های بهشت که درزمین بودن زندگی میکردن 

مسیر بهشت خلد از دنیا می‌گذرد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود