2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب کار دارن دیگهی سوال پرسید فقط شما تیکه کنایه ها رو

خب اونا به نوروز عقیده دارن چون عید ما ایرانیاس

تیکه ننداختن دارن میگن واسه ما نیست چون ما ایرانیم و مسلمون

شاید اسی مسیحیه باید عنوان میکرد من مسیحی ام بعدش ماهم بهش تبریک میگفتیم

حالا اگه ایرانی خارج نشین بودیم یا مسیحی ایرانی خب ماهم تبریک میگفتیم به هم

لطفاً اینقد گارد نگیرین سریع

اول صبی اعصاب تعطیله گویا 

اسی تاپیک و قفل کنی بهتره فک کنم🤌🏻

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

چون ما مسلمونیمشما اگه مسیحی هستی میتونی اعیاد و مناسبت های مسیحی ها رو جشن بگیری کسیم کاریت نداره

سال نو چه ربطی به تولد مسیح داره؟

تولید مسیح رو ۲۵ دسامبر میدونن. سال نو ۳۱ دسامبره. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اسیِ مظلوم😂❤

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

سال نوی میلادی به ما مربوط نیست ولی تمام مناسبتهای قمری به زور به ما مربوطهخو فازتون چیه😐

قمری مربوطه چون ما مسلمانیم و مناسبتای قمری به یه جورایی به دین و اعتقاداتمون ربط  داره 

چون ما مسلمونیمشما اگه مسیحی هستی میتونی اعیاد و مناسبت های مسیحی ها رو جشن بگیری کسیم کاریت نداره

تولد یه زن عرب رو میگن چرا میگید روز مادر به قول خودشون

ولی ولنتاین و کریسمس جشن میگیرن چون معتقدن از هرفرصتی برای شاد بودن استفاده کرد🤦‍♀️😂

جالب نیست

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

یه سوال دیگه هم دارم از محضر شما.

شما مهرپرست هستید که یلدا رو جشن می‌گیرید؟

یا زرتشتی هستید که نوروز رو مبارک می‌دارید؟

تمام جشن‌های عالم رنگ و بوی دینی دارن. اگه قرار باشه بر اساس دین همه رو حذف کنید فقط تولد چندتا از ائمه براتون می‌مونه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻