2777
2789
عنوان

تل در بچه پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 42 پست
واقعا به این خرافات اعتقاد دارید ؟ اونم تو این عصر و زمانه ؟ یعنی اطلاعاتتان اینقدر کمه؟ تب این مدلی ...

وقتی با چشمای خودم دیدم پس اعتقاد هم دارم شما هم وقتی با چشمای خودت ندیدی نمیتونی بگی نه وجود نداره همچین چیزی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا ک ما با سال میلادی زندگی نمی‌کنیم ک ما با سال قمری کندرو خودمون جلو میریم ....شما بچه داری؟اگ ب ...

سلام 

ان شاء الله زود خوب میشه من که همچین چیزی نشنیدم تا حالا ولی ی دکتر طب سنتی شبکه دو میاد درمورد سرفه می‌گفت بعد گفت زیر گلو ی قسمتی هست نام علمیشو گفت که باعث استفراغ کردن میشه اما تحریکش چه برای بزرگ چه کوچیک خطرناکه

ما توی شهرمون ی داستان داریم ی مردی بچش استخون میره به گلوش و میمیره بعد از نمی‌دونم همون استخون یا ی استخون دیگه ی دسته چاقو درست می‌کنه چندسال بعد ی جا نشسته بوده و از این ترب سیاها که خیلی تند هستند می‌خورده که آبش روی دسته چاقو می‌ریزه و استخون آب میشه 

یادمه مادرم اینو برامون تعریف میکرد نمی‌دونم بچتون چند سالشه و بتونه تندی ترب رو تحمل کنه یا نه ولی لطفاً بچتون رو دست هرکس نسپرید 

برا وقتی ک تل گیر فوت میکنه توی دماغ خطرناک محسوب میشه ولی اینایی ک من میشناسم با دست رد میکنن...نمی ...

من اصلا تن و بدنم لرزید

گفتم ولش کن نمی ارزه به استرسش 

هم اینکه همسرم کللللللا مخالف بود

دیگه اصلا بهش فکرم نمیکنم که ببرمش پیش تل گیر

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اشتباه میکنی، اتفاقا اگر بچه تل شده باشه و رد نکنی خطرناکه

نمیدونم چیکار کنم

همسرم اصلا راضی نمیشه ببریمش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

تب بر (تب بالای سی و هفت ونیم)
آب
لیمو شیرین .پرتقال. کرفس.هویج و چیزایی که ویتامین سی دارن
پاشویه با کاسنی
خیار یا کدو روی پیشونی
برای بالای یک سال یک واحد کشمش پنج واحد آب نزدیک به جوش کم کن تا آبش نصف بشه بعدخاموش کن و آب شیرین شده رو به بچه بده
کاهوخواب آوره .دمنوش کاهو تب بر
پیاز رنده شده کف پای بچه .انواع سوپ
سکنجبین
چهار تخم برای گلو درد (سه پستان. قدومه.به دانه. بارهنگ)

اول برای قطع تبش کاری کنید بعد اگه حرف میزنم یا علایمی داره از گلو درد بعد ی فکر دیگه 

والا ما که تل گیر نداریم پس چیکار میکنیم بعدم همیشه اگه بچه ی چیزی میپره گلوش که توی راه نفسش می‌ره که باید سریع همون لحظه اقدام کنی ولی اگه جای دیگه باشه حتما زخمی چیزی ایجاد کرده و بچه به جز تب علامت دیگه داشته باشه یعنی حنجرش یا مریش تحریک شده باشه یا قورت دادن چیزی براش سخت باشه

تل گیری یک علمه در طب سنتی. اگه علم کامل در همه زمینه ها ندارید بیخودی جهل و بحث نکنید.. و از سر جهالت انتقال اطلاعات نادرست ب سایرین ندید.. یه سری آدمای بزرگ و بعضی بچه ها گلوشون تل میگیره. اگه راجب چیزی ک ندیدید و تجربشو ندارید و یا نشنیدید هیچوقت اطلاعات نادرست انتقال ندید که خرافاته و... شماهایی ک در قرن جدید و ب میلادی 2025 زندگی میکنید بدانید ک هیچکس علامه دهر نیس ک راجب همه علوم اطلاعات کافی و یا درستی داشته باشه.. و راجب چیزی ک اطلاعات ندارید بیخودی جهالت نکنید ک خرافاته و... 

اولا ک ما با سال میلادی زندگی نمی‌کنیم ک ما با سال قمری کندرو خودمون جلو میریم ....شما بچه داری؟اگ ب ...

بله بچه دارم و اگر همچین مشکلی پیش بیاد قطعا میبرمش دکتر و دنبال درمانش میرم و علت واقعی رو پیدا میکنم  نه دنبال یه چیز الکی و بیخودی 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بله بچه دارم و اگر همچین مشکلی پیش بیاد قطعا میبرمش دکتر و دنبال درمانش میرم و علت واقعی رو پیدا میک ...

شما راه و روش خودتون رو دارید انشالله بچتون این شکلی تب نکنه ک برا کم شدن دمای بدنش هر کاری لازم شد بدووووید.

من این کارو اصلا نمی‌پذیرفتم ولی ی مدت طولانی بچم تب میکرد و بعد پایین میوند و مجددا بی دلیل و بدون نشونه دیگه ای دوباره میرفت بالا بیشتر اوقات هم دم دمای صبح تب میکرد ی بار مادرم خیلی اصرار کرد ببرم تل گیر رد کنه منی ک داروهای چرک خشک کن رو تموم کرده بودم و این بچه تبش قطع نمیشد دیگ نمیدونستم دیگ چیکار کنم بچه ام انقد کج خلق و بی حال نباشه هر کاری میکردم بچه ام خوب شه رفتم پیش ی خانم مهربون و آروم گف تل داره و با دست رد کرد و بچمم آروم شد