2777
2789
عنوان

بچه ها بارداری فاصله یا سردی میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
نمیدونم بخدا سرم درد میکنه انقد این چند وقت بهشون فکر کردم

عزیزم‌ ❤️🥲

شاید خجالت میکشه یا شاید هم میترسه :")

وگرنه من تو دنیای واقعی ندیدم

یه عالمه همسایه و دوست و آشنا داریم که مرد موفق بوده بیشتر از یه بچه هم دارن و سال هاست به خوشی زندگی میکنن‌ 😍❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

این فکراچیه میکنی

توبروخودتو بچسبون بهش ومحبت کن وباهاش حرف بزن این دوران حساسه جای ناراحتی واسترس وغم وغصه نیست بفکر روح وروان خودت وبخصوص بچت باش ازیه چیزایی بگذر وسراغ فکرای منفی نرو...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت باید بری دنبالش نیازش رو تامین کنی و حمایت و محبتش رو جلب کنی بعضی مردا حس میکنن اگر نزدیک زن ب ...

اصلا ادمی نیستم که بگم بهش نه وقتی میاد جلو یا اصلا کسی نیستم که تا ببینمش از دردام بگم میگم خستس سرکار بوده گناه داره هیچی نمیگم گاهی حس میکنم طرف حسابم یک بچست نه یک مرد 30ساله

شوهر من من کم توجه شد یک بار هم پرسیدم گفت حساس شدی

بعدها گفت دوس نداشتم رابطه اینا باشه چون اولاش که فک‌میکردم خطرناکه

آخراش هم چون بچه دختر بود زشت بود از نظرم رابطه

بعدم از شکم بارداری بدم میومد

اصلا ادمی نیستم که بگم بهش نه وقتی میاد جلو یا اصلا کسی نیستم که تا ببینمش از دردام بگم میگم خستس سر ...

عزیزم خودتم باید پیش قدم بشی نه اینکه اون بیاد جلو بهش نه نگی!

بعدم چرا از دردهات نگی یه کوچولو بگو 

دلبری کن باهاش حرف بزن... خاطرات قبل رو مرور کنی 

خلاصه باید مدیریت کنم هم خودت فراموش نشی هم اون فراموش نشه

نه نمیاره مال من ک نیاورد شاید شما حساس شدی..ببخشید رابطه دارید؟ بعضی پردا دور از جون احمقن عقلشون ...

اصلا من جوریم که نه نمیگم بهش اندازه قبلا رابطه نداریم ولی داریم بازم چون خودش نمیخواد منم چیزی نمیگم

شوهر من از لحاظ اخلاقی بهتر  شده  ولی کلا از رابطه سرد شده حس میکنم می‌ترسه یا از شکمم بدش میاد دوس نداره 

برای همین تعطیل کردیم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️