2777
2789
عنوان

یه دروغ بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 219 پست
اوممم مطمئنی؟😂🗿

بله ک مطمئنم🤨

البته تو ی شیپری، خودت ی چیزی میسازی اصن، چی ساختی حالا؟ 😭😂

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله ک مطمئنم🤨البته تو ی شیپری، خودت ی چیزی میسازی اصن، چی ساختی حالا؟ 😭😂

چیزی که تحریکم کرد برا شیپ این بود که با اینکه معلومه یه دنده ای ولی خودت گفتی اون میتونه قانعت کنه پس روت کنترل داره چه خودت بخوای چه نخوای!

شیپ قسنگیه 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من الان خوابم

وا منم

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چیزی که تحریکم کرد برا شیپ این بود که با اینکه معلومه یه دنده ای ولی خودت گفتی اون میتونه قانعت کنه ...

خب دوستام قانعم میکنن😔 

البته بعضی هاشون، یکم کمتر از بعضیاشون

اَخس تَفوریلا تسبیحم😔📿

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

خب دوستام قانعم میکنن😔 البته بعضی هاشون، یکم کمتر از بعضیاشوناَخس تَفوریلا تسبیحم😔📿

چند نفر میتونه قانعت کنه؟

خیلیییییییییییی پولدارم خیلی

عه منم

عاشقش نشدم

🥲

چند نفر میتونه قانعت کنه؟

دو ۳ نفر، از این بین باز بعضیاشون و ندارم🥲😂💔 

ایلان ماسکم خخخخخ اومدم از خانمای ایرانی یادبگیرم چجوری برا خانم قرتی باشم

با من ازدواج کن😂

دو ۳ نفر، از این بین باز بعضیاشون و ندارم🥲😂💔

خب من فقط تونستم با یکیشون شیپت کنم 😢😂 غصه شونو نخور🥲