2777
2789
عنوان

بچه ها بارداری فاصله یا سردی میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
ما همه صحبت هامون میشه دعوا همهه

غر نزن تو دعوا، اونو مقصر ندون تو بحث چون جبهه میگیره،بگو از وقتی باردارشدم هورمونام بهم ریخته حس میکنم بیشتر بهت نیاز دارم بیشتر از قبل دوستت دارم ودلم برات تنگ میشه

ولی نگو چرا ب من توجه نمیکنی وای چرا دوستم نداری و ازین حرفا نزن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اجازه نده سریع کاتش کن ومشغول کارای موردعلاقت شو

اصلا خیلی تلاش میکنم فکر نکنم روزی هزار بار میرم همون چند تیکه وسیله که گرفتیمو از اول می‌چینم کمدامو مرتب میکنم ولی تا میام بشینم فکر و خیال میاد سمتم

انقدرگرونی از مرداتون چه انتظاراتی دارید وقتی ازخونه میره بیرون باهزارجورآدم بایدسروکله بزنه باچه بدبختی مردامون پول درمیارن شب میخوابن صبح میبینن دلاروطلاروزبه روزمیره بالاوقتی دلارمیره بالاخب اجناس گرون میشه شاید توذهنش فکرمیکنه ی بچه خرج داره خب بااین اوضاع مملکت یاشایدزیادنمیتونه نزدیکی داشته باشه خیلی چیزاهست تونبایدبه خودت بگیری کلا یکی ازعلایم بارداری همین رفتارشماست زیادحساس بودن 

اینم بگم روزی دست خداست ولی بعضی وقتا فکرگرونی داغونمون میکنه

غر نزن تو دعوا، اونو مقصر ندون تو بحث چون جبهه میگیره،بگو از وقتی باردارشدم هورمونام بهم ریخته حس می ...

اینجوری بگم همون اول یک لبخند میزنه میگه باشه خیلی ذیگه بگم تهش یه بغل کنه همونجا تا غر نزنی ازش ابی ببند نمیشه 

انقدرگرونی از مرداتون چه انتظاراتی دارید وقتی ازخونه میره بیرون باهزارجورآدم بایدسروکله بزنه باچه بد ...

خب من این وسط چه کاری از دستم برمیاد من که هزاربار گفتم برم کار کنم کمکت بشم خودش نخواسته 

قوی باش الان دیگه مامانی اینقدرباید روخودت کارکنی وقوی باشی که فرزند قوی ای باربیاری مامانی...همسرت ...

میدونی الان که شما اینارو میگه من تو ذهنم میگم باشه اومد این کار و کنم اون کار و کنم ولی وقتی میاد میبینم خودش نمیاد سمتم منم نا خواسته نمیتونم برم شاید غرورم نمیزاره

اینجوری بگم همون اول یک لبخند میزنه میگه باشه خیلی ذیگه بگم تهش یه بغل کنه همونجا تا غر نزنی ازش ابی ...

غر هم بزنی عصبی میشه و دعوا میکنه

من یادمه اوایل ازدواج ک قلق همسرم دستم نبود تا حرف میزدم دعوامون میشد 

نامه مینوشتم یا واتساپ تایپ میکردم براش😁😁

خب من این وسط چه کاری از دستم برمیاد من که هزاربار گفتم برم کار کنم کمکت بشم خودش نخواسته

توکه بااین وضع بارداری نمیتونی بری سرکارفقط زیادبهش گیرنده انقدرم محبت وازش گدایی نکن فکرکنه کیه 

میدونی الان که شما اینارو میگه من تو ذهنم میگم باشه اومد این کار و کنم اون کار و کنم ولی وقتی میاد م ...

خب اشتباه میکنی غرور اینجا معنانداره

حتما برو سمتش ومحبت کن ازکجا معلوم که اونم نیازداشته باشه اونم مثل شما فکرنکنه همو درک کنید الان بیش ازوقت دیگه محتاجشی پس برو وبخواه وبرس به آنچه میخوای برو خداپشت وپناهت❤️

توکه بااین وضع بارداری نمیتونی بری سرکارفقط زیادبهش گیرنده انقدرم محبت وازش گدایی نکن فکرکنه کیه

نمیدونم میترسم برامون عادی بشه بعد بارداری مثل زوج هایی بشیم که طلاق عاطفی گرفتن