2777
2789
عنوان

اول صبحی یه جنگ جهانی شد تو خونه ما داره دستام می لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3581 بازدید | 137 پست
من ۱۵ ساله ازدواج کردم به خودم اجازه ندادم که برم بچرخم تو گوشی همسرم ببینم چکار کرده حالا شما به خا ...

حتما اعتماد هست بینتون منم شش سال تمام دست به گوشی ش نمیزدم‌ولی چهار سال پیش که دیدم چت و رابطه ج داشته دسگه اعتماد مرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از صبح سرکاره تا هشت شب کی می تونه بپا کنه

وسط کار که جایی نمیتونه بره ، مگه نه؟

ساعت ۸ قبل تعطیل شدش ببین چیکار می‌کنه

هرچند من حسن میگه حساس شدی گلی واقعا خیانتی در کار نیست

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وسط کار که جایی نمیتونه بره ، مگه نه؟ساعت ۸ قبل تعطیل شدش ببین چیکار می‌کنههرچند من حسن میگه حساس شد ...

پس چرا دو بار سرچ‌کرده 

بار اول من پاک کردم بار دوم دیگه نتونستک کنار بیام

پس چرا دو بار سرچ‌کرده بار اول من پاک کردم بار دوم دیگه نتونستک کنار بیام

شاید محض سرگرمی سرچ کرده گلی

می‌دونم اینم خطاست

ولی شاید در همین حد سرچ بوده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ول کن بابا ببین بخدا هر چقد تو مشتت بگیری بیشتر ازت دور میشه الان ۹۰ درصد مردا همینن دنیا دیگه کثیف ...

گفتنش سادست 

همسرتون خدایی نکرده خطایی کنه دلتون طاقت نمیاره مگ اینک کلا دوسش نداشته باشین ک از خداتونه بره پی کارش با شما کاری نداشته باشه

گفتنش سادست همسرتون خدایی نکرده خطایی کنه دلتون طاقت نمیاره مگ اینک کلا دوسش نداشته باشین ک از خداتو ...

ببین دیگه اون حس و‌ندارم که ناراحت بشم ولی تا وقتی با من ه نباید منو خر فرض کنه

گفتنش سادست همسرتون خدایی نکرده خطایی کنه دلتون طاقت نمیاره مگ اینک کلا دوسش نداشته باشین ک از خداتو ...

میدونم چی میگی 

ولی تهش که چی؟ بعد از اینکه موهاش سفید شد تازه میفهمه باید بی‌خیالی طی میکرد 

این خانم میگه چندین بار شاهد سرچ شوهرش بوده 

الان که به روش آورده شوهره وقیح تر از قبل میشه روش باز میشه علنا این کارو میکنه پس هموه بهتر آدم به فکر خودش باشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫