2777
2789
عنوان

شوهر غیر اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 25 پست
تاثیر نداره، کلا ما از هم سیر شدیم فقط جرات تمام کردن نداریم، خوشی هامون زودگذر و زمانی هست که من سک ...

مشاوره رفتین تا حالا ؟

عزیزم خب غیر اجتماعی باشه، تو چرا میخوای کنترلش کنی که به فلانی تسلیت بگه ، با این اینجور رفتار کنه، با اون اونجور. تو حق داری واسه رفتارهایی که به بنیان خانواده و به احساس تو لطمه وارد میکنه، گیر بدی و اعتراض کنی. اینکه به فلانی تسلیت نمیگه، حق داری ناراحت بشی ولی واقعا بیخیال شو و بگو به کو....نم. والا بخدا . مادرش از دماغ فیل افتاده، به جهنم. تو سرویس نده به خانوادش، جرعت نمیکنن از این به بعد ازت سرویس بخوان. با شوهرت هم به نظرم مشاوره برید حتما . شما به نظرم دچار یکنواختی و سردی در رابطه شدین. هردو باید برای خوشحال کردن همدیگه قدم های کوچیک بردارین.

اینم بگم خیلی به من اعتماد داره، ماشین و طلا دارم با کمک اون البته، میتونم بفروشم و برای خودم یه خون ...

ماشین به نامته؟ مگه دزدی میخوایی بکنی که نمیتونی پول کسیو بخوری ماشین و طلا و .... حقته از شیر مادر حلال تره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خدا مادر شمارو بیامرز💔

به جدایی‌فکر نکن فقط ی چالش جدید برای خودت درست می‌کنی  

اگه موقع گلگی بحثتون میشه هرچیزی میخوای بگی تو پیامک بگو 

از مشاوره خوب و با تجربه کمک بگیر خیلی تاثیر داره

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
مشاوره رفتین تا حالا ؟عزیزم خب غیر اجتماعی باشه، تو چرا میخوای کنترلش کنی که به فلانی تسلیت بگه ، با ...

من از اینکه تنهایی همه جا برم خسته شدم، هر جایی میاد یا تو خودشه یا اخم میکنه و با کسی ارتباط نمی گیره مخصوصا اگر اون افراد از نظر سطح سواد و جایگاه ازش پایین تر باشن، منم از رفتارش بدم میاد

ولی دیگه میخوام مثل خودش باشم، بی خیال، اینا با رفتار من درست بشو نیستن، فک میکنن وظیفمه، وقتی بی مهری میبینم به هم می ریزم

ماشین به نامته؟ مگه دزدی میخوایی بکنی که نمیتونی پول کسیو بخوری ماشین و طلا و .... حقته از شیر مادر ...

اره به نام من هست، با هم خریدیم، بیشتر پولشو اون داده، 

قبلا کلی برای خانوادش خرج کرده، خیلی زیاد، ماشین من در مقابل اونا چیزی نیست، 

مشکل من غرور زیادیش هست، فک میکنه از همه کس بالاتره، به پایین تر از خودش ترزش قائل نمیشه ولی برای همکاراش که بالاترن رفتارش ‌کلا فرق می کنه

عزیزم خدا مادر شمارو بیامرز💔به جدایی‌فکر نکن فقط ی چالش جدید برای خودت درست می‌کنی اگه موقع گلگی ب ...

من مشکل محبت در زندگی دارم و عدم درک متقابل

پدر و مادرهای هر دوی ما بی سواد بودن ولی خودمون با سواد هستیم، رفتارهای هر دو خانواده شبیه همه تقریبا از نظر فرهنگی ولی شوهرم انتظار داره من کلا درک کنم اونارو ولی خودش نه، با فوت مادرم کلا بهم ریختم چون هیچ وقت نتونستم دختر خوبی براش باشم چون شوهرم دوست نداشت با اونا ارتباط داشته باشم، با زبان نمیگفت با رفتار میگفت

همه فک میکنن چقدر من خوشبختم

شوهر با سواد، زندگی متوسط به بالا، شاغل بودن، بچه ی باهوش

ولی در درون تهی هستم، شوهرم هیچ وقت برای من تب نکرد و خیلی بهم اهمیت نمیده، تو جمع یه جوری رفتار میکنه که همه میفهمن برام احترام زیادی قائل نیست، 

باسواده وای انتظار داره مثل عهد رنسانس زنش چشم قربان بگه و ...

من مشکلی با جدایی ندارم، فقط با خودم عهد کردم هیچ وقت پسرمو تنها نگذارم چون اون با خواست من به دنیا امده نه با خواست خودش

پدر و مادرم خیلی پدر و مادری نبودن که به بچشون مهر بدن و در سختی پیشش باشن، خودم از ابن جهت ناراحتم نمی خواهم این درد را بچه ام هم بکشد 

ولی بعضی وقت ها خیلی کم میارم

من از اینکه تنهایی همه جا برم خسته شدم، هر جایی میاد یا تو خودشه یا اخم میکنه و با کسی ارتباط نمی گی ...

تو کلا بیخیال خانوادش شو. تمرکزتو بیار روی خودت و رابطت با شوهرت. برای اینکه حالت خوب بشه، اول باید تمرکزتو کااامل از روی همه برداری و بیاری روی خودت. هرروز صبح که از خواب پاشدی، برو جلوی آینه آرایش کن به خودت برس، موهاتو درست کن.توی خونه مخصوصا وقتی تنها هستی، بهترین لباستو بپوش جلوی آینه قر بده واسه خودت.موقع کار کردن توی خونه، کفش پاشنه بلند بپوش گاهی . برقص. اگه اینکارها رو بکنی،میبینی که خودکار ، همه ی اون آدما از ذهنت رفتن اونور و خودت شدی اولویت اول برای خودت. بعد از اینکه یه مدت اینکارها رو انجام دادی، حالا بیا روی رابطت با همسرت کار کن. این تکنیک رو روانشناس به ما گفته بود: هرکدومتون یه کاغذ بردارین و یه خط از وسط کاغذ بکشین. یه طرفش خصوصیات مثبت همسرتون بنویس، یه طرف هم خصوصیات منفیشو بنویس. بعد اینو برای همدیگه بخونین خیلی با احترام.فکرکنین یه بازیه. با این تکنیک حداقل از حال همدیگه باخبر میشین و متوجه میشیم که کجاها ناخواسته همدیگه رو اذیت کردین.اون می‌فهمه که تو از فلان رفتارش خوشت میاد، سعی میکنه اونو بیشتر کنه. و می‌فهمه کدوم رفتارش ازارت میده، سعی می‌کنه اونو کمتر کنه توی خودش.یا حداقل درموردش صحبت خواهید کرد. و تو هم همچنین ممکنه رفتارهایی داشته باشی که اون عاشق این رفتاره، ممکنه رفتارهایی هم داشته باشی که شوهرت خوشش نمیاد اما هیچوقت به زبون نیاورده. فقط باید با همدیگه صادق باشیم توی این تکنیک. بازم سوالی یا درددلی داشتی، من در خدمتم عزیزم

من مشکل محبت در زندگی دارم و عدم درک متقابلپدر و مادرهای هر دوی ما بی سواد بودن ولی خودمون با سواد ه ...

ای من فدات بشم که فکرمیکنی دختر خوبی برای مامانت نبودی. نه اصلا اینجوری نیست. تو اگه اینجوری فکرکنی، مادرت میبینه می‌شنوه و ناراحت میشه. شک نکن تو بهترین دختری هستی که مادرت میتونست داشته باشه. تو بهترین بودی و هستی براش.همه ی مادرها بچشونو بهترین و کاملترین می‌دونن. پس با این فکرا خودتو اذیت نکن. بیا بغلم🫂

تو کلا بیخیال خانوادش شو. تمرکزتو بیار روی خودت و رابطت با شوهرت. برای اینکه حالت خوب بشه، اول باید ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی، ولی فعلا عزادار مادرم هستم، شاید چند ماه دیگه حالم بهتر بشه و برای همین تو برنامه هام میذارم، تا اون موقع سعی می کنم اروم باشم و با عقلم تصمیم بگیرم نه دلم

ولی از بعد عید حتما تکنیک شمارو انجام میدم، خیلی جالب بود، صادقانه می نویسم و سعی می کنم تا ان موقع تغییرات مثبت هم داشته باشم تا از تکنیکم استقبال کنه، 

ای من فدات بشم که فکرمیکنی دختر خوبی برای مامانت نبودی. نه اصلا اینجوری نیست. تو اگه اینجوری فکرکنی، ...

دلم خونه در مورد مادرم، وقتی فوت کرد مدتی بود از هم دلگیر بودیم، این روح و روان منو به هم ریخته، 

خیلی چیزهارو نمیشه گفت ولی مادرم با رفتن انگار راحت شد از بدی های دنیا، چون زن ساده ای بود و حتما جایگاهش بهشته،