2777
2789
عنوان

اول صبحی یه جنگ جهانی شد تو خونه ما داره دستام می لرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3606 بازدید | 137 پست
واقعا ذات آدم هارو نمیشه با دعوا و درگیری درست کنیاگه حریفش نمیشی بیا بیرون از اون زندگی اگه هم میبی ...

نمیشه با وجود زندگی باهاش نادیده بگیرمش خیلی سعی کردم 

با همین مدرک جدا می خوام بشم که سلامت جسمم تو خطره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما زنا چقد بدبخت شدیم که تو این حالمون باید بفکر رفع خستگیشون باشیمو درنهایت آرامش صحبت کنیمخیلی بیج ...

دوست عزیز ایشون بچه داره و من بیشتر تو فکر ضربه روحی بچه شونم بقول دوستمون یا بمونه و بسازه یا بره بیرون از این زندگی! 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
ما زنا چقد بدبخت شدیم که تو این حالمون باید بفکر رفع خستگیشون باشیمو درنهایت آرامش صحبت کنیمخیلی بیج ...

ازه بابا ادم و نصف می کردن یبار تو سایت بودم شانس اوردم تو کاربری م نبودم نصف شب می کفت با کی چت می کنی داشت منو می کشت 

دوست عزیز ایشون بچه داره و من بیشتر تو فکر ضربه روحی بچه شونم بقول دوستمون یا بمونه و بسازه یا بره ب ...

حرفتون درمورد بچه درسته منم تایید نمیکنم

ولی یه بابای لاشی به چه درد بچه میخوره؟؟؟

روزای خوب منم میاد
نمیشه نمی تونم با وجود زندگی ول کنم یا باید مثل من پاک باشه یا تمام

پس خودتو راحت کن 

منم شوهرم رو بهش زمان دادم گفتم اگه یبار دیگه خطایی کنی بدون  سوال و جواب با بچه هام  میرم آبروتم میبرم تو کل فامیل و دوشت و آشنا 

یجوری میرم که دیگه دیدارمون میمونه براقیامت