2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین تکرار آنفولانزای پسرم یا ویروس دیگست

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 56 پست
وای خدایامن کسیو نمیشناسم میشه معرفی کیننکجا ببرم پیش کی برم

منم از نزدیکانم بچه بشدت اسهال بود هر دکتری میبردن فایده ای نداشت حتی بیمارستان هم بستری کردن بازم خوب نشد آخرسر بردن پیش تل گیر گفت که این بچه نافش افتاده دیگه نافشو انداخت بچه زود خوب شد همون ساعت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا ببرم ، شماره ای ندارین؟ کسیو نمیشناسم

بزن نت و پرسوجو کن پیدا میکنی.. عزیزم من از اردبیل با هواپیما برای کرمان با کلی هزینه تل گیر آوردم بردم بیمارستان سر بچم. تل گیری همانا و قط شدن اسهال استفراغ همانا. بعده 20 روز دیگه تنها راهی بود ک ناعلاجانه دست ب دامن تل گیر شدیم و شکرخدا شب تل گیری کردن. صب ترخیص شد. 

منم از نزدیکانم بچه بشدت اسهال بود هر دکتری میبردن فایده ای نداشت حتی بیمارستان هم بستری کردن بازم خ ...

اینم ممکنه آخه شب قبلش همش داشت میدویید و روی مبلا بالا پایین میپرید

آخه نمیدونم کجا ببرم واسه اینچیزا

جایی میشناسین؟

اینم ممکنه آخه شب قبلش همش داشت میدویید و روی مبلا بالا پایین میپریدآخه نمیدونم کجا ببرم واسه اینچیز ...

بله اگه زیاد بالا پایین بپره یا وسیله سنگین بلند کنه احتمالش هست، ولی عزیزم من تهران نیستم شهرستانم کسیو نمی‌شناسم شرمنده عزیزم

یه سری بچه ها و بعضی آدم بزرگا حفره گلوشون خورده چیزی گیر میکنه و اون قسمت عفونی میشه.. اینجور مواقع بچه دچار اسهال استفراغ خیلی شدید میشه.. و چون ویروسی و عفونی نیس با دارو و.. خوب نمیشه.. مگر اینکه تول گیر اون قسمت گلورو با مهارت خاصی ماساژ میده و اون شیی ک گیر کرده رو رد میکنه میره معده... تا اون شیی گیر کرده خارج نشه از گلوی بچه.. اسهال و استفراغ بچه امکان نداره درمان بشه.. شدیدا بی اشتها هم میشن اینجور مواقع.. تول گیر ب شخصی ک مهارت این چنینی داره میگن.