2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین تکرار آنفولانزای پسرم یا ویروس دیگست

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آنفولانزانیست همین ویروس جدیدهست که اومده من خواهرم پرستارکودکان هست به هیچ عنوان اجازه نمیده بچه ام ...

عجب.... خدا مرگم بده... پزشک اطفال الکی مارو ترسوند گفته بود بیحالی شدیده اکسیژنش کم شده

منه ترسو نگفتم خب یه سرم وصل کنین شاید بهتر شه

همین الانم میگه اگه بی حالی ادامه داره ببر بستری کن

عجب.... خدا مرگم بده... پزشک اطفال الکی مارو ترسوند گفته بود بیحالی شدیده اکسیژنش کم شدهمنه ترسو نگف ...

حالا اگر دیدی خیلی بی تابی می‌کنه ببرش سرم بده حتماوصل کن که آب بدنش کم نشه خطرناکه بعدش بیارش خونه احتمالا دوباره ازتوبیمارستان بیماری گرفته

چون اگر یک بارویروس آنفولانزایاکرونابگیری بعدازچندوقت شایددوباره بگیری نه اینکه تازه پشت سرهم

این العان یک ویروس جدیدهست که اسهال و استفراغ وتب واینجورچیزاست که همه جاپرشده مخصوصاتوکودکان

به دکتر بگم آزمایش ثبت کنه آزمایش مدفوع بده عفونت معلوم میشه؟

اره معلوم میشه چیزی نیست نگران نباش این ویروس همه جا هست فقط سرم وصل کن مطمعن باش حالش خوب میشه بیحالیش برای اسهال و استفراغ آب بدنش کم شده