2777
2789
نمیدونم میشه بخورم یا نه .

اره عزیزم استامینفون ۳۲۵ بخور منم دو سه بار تو بارداری آنفولانزا گرفتم دکتر گفت طوری نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها باردارم تبو لرز کردم چکار کنم.

استامینوفن بخور تنها قرصی که نه تاثیر داره نه ضرر😅😂

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
نمیدونم میشه بخورم یا نه .

بله برا بارداری مجازه استامینوفن ۱۰۰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
مرسی فدات بشم خوب که گفتی دارم الان یچیزی میخورم بعدش میخورم

انشاالله زود خوب بشی مایعات خیلی زیاد بخور سوپ بخور و استراحت کن چون احتمالا ویروس گرفتی وهیچ دارویی نمیشه بخوری 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من فردا جشن دارم فکر نمیذاره بخابم..ی دل میگه پاصو کار کن ی دل میگه بخاب....

منم فردا شب مهمون دارم. دو تا از دوستام با شوهراشون میان.. 

همسرم هم گفته دو تا خورشت درست کن. 

امروز باید ژله و ظرف و ظروف آماده کنم و خونه رو مرتب کنم. فردا هم غذا بزارم و سالاد

کلی هم خودم کار شخصی دارم امروز .. 

امیدوارم زودتر انحام بدم تموم شه

منم فردا شب مهمون دارم. دو تا از دوستام با شوهراشون میان.. همسرم هم گفته دو تا خورشت درست کن. امروز ...

هوف توباز میدونی قراره شام بپزی ،مهمونی و جشن من بعده شامه خب؟قبل اون بلخره خودت میدونی کلی کار هس ،دسر درس کنم،سالاد ماکارونی درس میکنم چیدن میز و این چیزا خب اون ب کنار؟خودم اماده شم و.....بعد ب همه مهمونا گفتیم از شب۹بیعد ینی چی؟ینی بعد شام...حالا دوسه تا ازاقواممون زنگ زدن ب شوهرم ک اره مامیاییم شام.(تاالان ن خونشون رفتم ن خونم اومدن ینی اولین ملاقات هس)بیان قدمشون روچشم ولی منه بدبخت با لباس مجلسی ارایش‌کرده چجور سفره جمع کنم ظرف بشورم ازونورم‌مهمونا برسن.....فکرش کشته منو.

سرکارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

هوف توباز میدونی قراره شام بپزی ،مهمونی و جشن من بعده شامه خب؟قبل اون بلخره خودت میدونی کلی کار هس ، ...

عجب.. شما گفتید ۹ به بعد یعنی برنامه شام ندارید و کار دارید. 

حالا چاره ای نیست. غذا از بیرون سفارش بده که پرسی هم برات بیارن که مجبور به شست و شوی ظروف و غذا پختن نباشی.

یا اینکه امروز خورشتت رو درست کن ظرف های شام هم آماده کن. فردا فقط برنج بزار که خیلی پای گاز اذیت نشی..