2777
2789
عنوان

لطفا بیاید کمکم تو دو راهی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

هیچ فرصتی نده آقای محترم. من همجنس خودمو میشناسم. ایشون خیانت کرده نه یکبار! چندبار. تازه رابطتون هم که ناقص بوده. هیچ میلی به شما نداره الان تحت فشار بقیه‌ست. برگرده بدتر بهت ضربه میزنه. برو دنبال زندگیت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب ادمیه این بشر😑

من بودم همون بار اول جدا میشدم...

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

در ضمن 

اون خانوم ب این امید ک هربار شما نمیدونم میبخشیو و میگذری داره ب کاراش ادامه میده 

طلاق بهترین راه حله..

چون اون خانوم بازم اینکارارو انجام میده و خواهد داد

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

از نظر من خیانت هیچ توجیح و هیچ راه برگشتی نداره

تازه شما که چندبار فرصت دادی و تکرار کرده

فقط اینبار بهتر میتونه بپیچوندت احتمالا گوشی مخفی بگیره یا راه های دیگه

طلاق از یه خیانتکار شاید اولش سخت باشه ولی بعدش آرامش دارین

اما ادامه دادن انگار دارین یه عمر با یه غده سرطانی بدخیم که هر لحظه میکشدتون زندگی میکنید

من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل/ بخت بد بین کز اجل هم ناز می باید کشید

کاش تو دنیا یه ذره عدالت وجود داشت 

یکی مثل زن تو خیانت می کنه و تو نی کی هنوز عاشقشی

یکی هم مثل من همه عمرش پاک زندگی کرده و همیشه شوهرش بهش تهمت می زنه 

نه تنها اونو نمی بخشم 

خدا رو هم هیچوقت نمی بخشم من ۹ ساله دارم تاوان کار نکرده رو می دم 

غمی که رو سینه م سنگینی می کنه و بغضی که همیشه تو گلوم هست

کی جواب اینارو می خواد بده😭😭😭😭

تف به این دنیا و آدماش

چرا شوهرت تهمت میزنه ؟

نمی دونم چی بگم 

پیش چند تا مشاور رفتیم به محض این که می گفتن بهش اشتباه می کنی می گفت این هیچی حالیش نمی شه 

دیگه سال هاست که دارم می سوزم‌

به خدا تو محیط کار همه عنوان یه ادم خجالتی که روش نمی شه با مردها روبه رو بشه من رو می شناسن همه ی همکارا با هم بگو بخند دارن ولی من حتی به همکارای مرد سلام هم نمی دم بعضی وقت ها خانم ها و آقایون با هم می گن و می خندن من تنها تو یه دفتر دیگه بیرون نمی آم وفتی صداشون می شنوم اینقدر گریه می کنم چرا من که حتی تو جمع همکارا نمیرم شوهرم اینجور تهمتم می زنه ولی اون خانم ها شوهراشون اینقد باهاشون خوبن