2777
2789
عنوان

بزرگترین حُسن ازدواج سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 69 پست
الان بحث عروس فتنه بود ؟اصلا شما محتوای تاپیک رو متوجه شدی؟استارتر داره میگه چون من سنتی با پسرشون ا ...

خیر ایشون مثال زدن. منم مثال زدم اینجا کم‌ندیدم عروسهایی که باعث‌طلاق چند نفر تو خانواده شدن اونم عروسهایی که اصلا از لحاظ فرهنگی به خانواده نمی‌خورد بزور ازدواج کردن ماشالله که فراوانی این جریانات اینجا. آشنایی با دوستی فرق دا ه آشنایی مشکل نداره دونفر همو می‌شناسن به خانواده معرفی میکنن اما رابطه دوستی که ایجاد بشه علاقه هم پشتش میاد و اجبار کردن خانواده ها درسته واقعا ،شما خودت بعدا بچه دار بشی بزور مجبورت کنه بچت با کسی که به شدت مخالفی ازدواج کنه شما لبخند میزنی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا فک میکنن ک دختره پسرشون رو گول زده هرچقدر ک پسرشون داغون هم باشه بازم فک میکنن چون دوست بودن گول خوردن و فلان

ب نظرم نه دخالت نکن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دقیقا همینطوره ازدواج سنتی هم انتخاب خانوادسست هم انتخاب عروس و داماد خوب اون دخترو پسر اکر همون جلس ...

چشم

میگیم یه قانون بنویسن،مث سریال سرگذشت ندیمه چشمتو وا کنی یهو ببینی یه پسر پست کردن گذاشتن جلو در خونت،همون بشه شوهرت،از تو سوراخ لحافم رابطه برقرار کنیم😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اصبا اینجور ازدواجها اگر با مخالفت حتی یکی از اعضای خان اده باشه درست تیست

واقعیتش موقع ازدواجشون بنظر نمیومد انقدر ناراضی باشن 

نمیدونم شاید بخاطر پسرشون چیزی نگفتن 

چون موقع ازدواج دیگه تا این حد تبعیض قائل نمیشدن 

امیدوارم خدا به دلشون نگاه کنه و دلشون رو صاف کنه با این بنده خدا 

چرا بحث و عوض میکنینالان کی حرف از موفق بودن ازدواج عاشقانه و سنتی زد که میگین تو ازدواج عاشقانه شکس ...

خیر عزیز دل خانواده با اصالت هم احترام کسی رو داره که احترامشونو داره . من دیدم عروسی که پوست این خانواده رو کنده خانواده اصیل خواهرشوهرا فرشته بافرهنگتر ازاین خانواده با اخلاقتر وجود نداره خود اینا به عنوان عروس خانواده شوهرشون رو چشمشون کذاشتن اما عروس بیچارشون کرده چه حرفیه میزنید

دقیقا ما هم همینجوری ایممنو خودشون انتخاب کردنزن داداش نامزدمو داداشش الان میگه هر روز جنگ و دعواشون ...

چقدر ناراحت کننده است 

اصلا آدم ناخواسته عذاب وجدان میگیره 

چی بگم والا 

ربطی نداره عروسی مه فتنه باشه دودمان کل خانواده رو به باد میده چه احترامش داشته باشن جه نداشته باشن ...

چی بگم والا 

بنظرم دختر خوبی میاد 

مت که ازش بدی ندیدم 

ولی احساس میکنم اونا با رفتارشون رابطه ی مارو هم سرد کردن 

واقعیتش موقع ازدواجشون بنظر نمیومد انقدر ناراضی باشن نمیدونم شاید بخاطر پسرشون چیزی نگفتن چون موقع ا ...

عزیز دل اون اروپاییش اون امریکاییش روابطشان اصلا مثل ما نیست اما تو سایت نیاد میگه من کسی رو دوست دارم مادرم دوسش نداره چکار کنم همشون اروپایی و آمریکایی هستن میگن به حرف مادرت گوش کن باید مادر و خانواده راضی باشه تک و توک میان میگن عیبی نداره تازه اونا روابطشان مثل ما آنقدر نزدیک تیست یعنی به این درک رسیدن که باید رضایت خانواده حتما باشه وگرنه ازدواج به مشکل میخوره سایتی که میلیونی بازدید میخوره

به نظرم رو خودت بیشتر کار کن چون الان خانواده شوهر پشتت هستن شوهرت باهاته؟!این خانواده شوهر هم واقعا ...

نه لزوما 

قبل از این ماجرا ها هم همسرم بنده خدا آدم همراهی بود 

ولی الان نسبت به برادرش احساس میکنم برادرش اون حمایت لازم رو نداره 

نمیدونم والا 

اینکار ربطی به سنتی و غیر سنتی بودن نداره فرهنگ اون خانواده را نشان میده

دقیقا، مادر شوهر من یه آدم بی سواد روستانشین، ولی چقدر این انسان ماهه

اصلاا بین منو شوهرم که دوست بودیم با اون یکی که خودشون انتخاب کردن فرق نمیذاره،

دقیقا، مادر شوهر من یه آدم بی سواد روستانشین، ولی چقدر این انسان ماهه اصلاا بین منو شوهرم که دوست ب ...

شما حتما به دلشون‌ نشیتی خودتم خوب بودی وگرنه ربطی به روستایی غیر روستایی نداره

چی بگم والا بنظرم دختر خوبی میاد مت که ازش بدی ندیدم ولی احساس میکنم اونا با رفتارشون رابطه ی مارو ه ...

اره خیلی تاثیر داره، فقط خانواده شوهرن با فرق گذاشتنشون دوتا جاری رو دشمن میکنن.

مثلا مادر شوهر من تو جمع با همه ی جور رفتار میکنه

تو تنهایی خیلی بهمون اهمیت میده، یعنی با من ک اینطوره، 

اینقدر گرم پذیرایی میکنه، رو بشقاب گوشت و خورشت میذا ه هی تارف میکنه، از این همه شعور آدم لذت میبره، میگه خسته ای بشین چایی بیارم میوه بیارم نمیخاد کار کنی  و...

ربطی،نداره من به ندرت تو این ازدواجها موفق دیدم برعکس ازدواجهای سنتی تو ۱۰۰ تاش به زحمت یک طلاق هم د ...

درسته،، ما هم اکثرا اطرافمون سنتی ازدواج کردن 

خداروشکر ازدواج های خوبی هم بوده 

مخصوصا اینکه خانواده ی پسر خیلی از همه جهت نقش حمایتگری بیشتری داشتن 

ولی خب این بنده خدا هم الان عروسشونه‌ 

آدم دلش میسوزه

چون اون اوایل هم ناراضی بنظر نمیومدن