2777
2789
عنوان

کف دست و پای پسرم گرمه

103 بازدید | 21 پست

چند روز پیش اسهال داشت الان بهتره 

اما الان می بینم فقط کف دستاش و پاهاش گرمه 

شما علتش رو میدونید؟

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

امیدوارم بدونیم علتش چیه بچمم همینطوره

شما همیشه اینجوریه یا فقط امشب 

بچتون چند وقتشه

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی وقتا ب دست و پاش ک میگیرم انگار تب کرده کفشون داغه ...نزدیک دوسالشه

ببین برا من فقط کف دستش و پاش گرمه ،کل بدنش خنکه 

الان تقریبا دیگه یک سالشه 

شکم و سرش هم چک کن 

ببین تب ممکنه از هر جایی بزنه بیرون 

یکم خنک نگهش دار 

بچه دو ساله تب و اسهال پودر بگیر 

حالا بلعکس یادم نی پودر اسمش چی بود 

خیلی خوبه 

با شیر و اب و ...قاطی میکنی میدی عالیه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ی دکتر ببرید

الان دکتر خوب گیر نمیاد که

دکتر خودش ساعت نه میاد

شکم و سرش هم چک کن ببین تب ممکنه از هر جایی بزنه بیرون یکم خنک نگهش دار بچه دو ساله تب و اسهال پودر ...

با وجود اینکه پتو رو شکمشه اما شکمش گرم نیست سرش هم خنکه

ممکنه از کبد بچه باشه و حساسیت غذایی داشته باشه

واقعا😳

با وجود اینکه پتو رو شکمشه اما شکمش گرم نیست سرش هم خنکه

عرق سرد نداره ببین یا ناله 

خوب شکر خدا خوبه 

ولی باز چون اسهال داشته مراقب باش 

بعد از،اسهال بیشتر بچه ها تب میشن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
ببین برا من فقط کف دستش و پاش گرمه ،کل بدنش خنکه الان تقریبا دیگه یک سالشه

بچمم همینطوره.فقط کفشون..میبینم خوبه و سر حاله دکتر نبردم دیگه مادرمم یبار گف از دندوناشه🤷🏻‍♀️

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
عرق سرد نداره ببین یا ناله خوب شکر خدا خوبه ولی باز چون اسهال داشته مراقب باش بعد از،اسهال بیشتر بچه ...

عدق نداره

ناله چرا داشت ولی گرسنه ش بود ،الان آرومه 

یکی گفت ممکنه از کبدش باشه 

سردر گم شدم