2777
2789
عنوان

تنظیم خواب

85 بازدید | 11 پست

یا ی خواب راحت مثلا

من خسته هم میشم با دوتا بچه ولی مشکل خواب دارم خیلی اذیت میشم شده کلا از ساعت ۳ تا ۶ بعد از ظهر خوابیدم بازم فرداش ۶ صبح خوابم برده

خواب بی کیفیت نامنظم یا اگه بخوابم برای اذان بیدار بشم دیگه چند ساعت خوابم نمیبره

خدا جونم شکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی مدت ملاتونین زیر زبونی ۱۰ خوردم‌ولی کل روز کسلم

بهت ترکیب بهارنارنج اسطوخودوس و بابونه رو پیشنهاد میکنم از هرکدوم یکم بریز همشو دم کن ۱ ساعت قبل خواب بخور اگه تونسی سنبل الطیب هم اضافه کنی عالی میشه امتحان‌کردم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

زولپیدم ۵ هم نمیتونه کمک کنه دوست ندارم این چیزارو بخورم ولی بعید میدونم با دمنوش درست بشه کیفیت هم‌نداره خوابم بیدار میشم کلافم سرم سنگینه از کم خوابی

خدا جونم شکرت

اره راه حل دارین بگین خدا خیرتون بده الهی میام میخونم منم انشاالله

من تا از چشمام اشک نیاد چشمام نره از خواب نمیتونم برم تو رختخاب

شده رفتم زیر پتو‌ چشمامو بستم یهو با صدای اذان پا شدم دیدم یک ساعت  بیشتر بیدار بودم مثلا فکر میکردم یه ربع گذشته

خدا جونم شکرت
اره راه حل دارین بگین خدا خیرتون بده الهی میام میخونم منم انشااللهمن تا از چشمام اشک نیاد چشمام نره ...

منم مشکله خواب دارم متاسفانه

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁