2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا؟

خیلی همو دوست داشتیم فامیل بودیم بابام مخالفت کرد من ازدواج کردم ایشونم ازدواج کرد سه سال بعدش همسرش جدا شد چون ایشون شکاک بود و دست بزن داشت خیلی براش ناراحت شدم اما خداروشکر کردم ک من ازدواج نکردم باهاش

انتخاب که درست باشه ازدواج نه تنها مزخرف نیست بلکه واقعا زیباست

هیچ انتخاب درستیوجود نداره هیچ ادمی شش دانگ نیس یکی معتاده یکی پولداره بی ربخته یکی خوشگله خیانت کاره یکی سالمه خسیسه یکی بی احساسه یکی شکاکه

هیچ انتخاب درستیوجود نداره هیچ ادمی شش دانگ نیس یکی معتاده یکی پولداره بی ربخته یکی خوشگله خیانت کار ...

خدارو هزاربار شکر اطرافم زیاد دیدم آدم درست

ان شاالله یکی از بهترین‌هاش قسمتت بشه

تو مسیر زندگیم عاشق چند سلبریتی شدم و جالب اینکه در موقعیتهای مختلف خودشون احساس نشون دادن و دوست شدم اون زمان در اوج بودم خودم رو برتر میدیدم که انقدر بهم توجه میشه ولی آخرش تنهایی شد تنهایی محض

بعد بگی ب کمال میل بگه چالش بود چی 

یا پیش خودش نمیگه دختره چقد سبکه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدارو هزاربار شکر اطرافم زیاد دیدم آدم درستان شاالله یکی از بهترین‌هاش قسمتت بشه

چون تو داخل زندگی هیچ کس نیسی هیچ کی از زندگیش راضی نیس یسریا فقط بلدن بدبختیاشونو مخفی کنن

دوستان یه سوال

من اهل شماره و اینا نیستم

اما مثلا اگه یا کراشمو دیدم خواست شماره بده واکنشم چی باشه😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم