من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دندون من یه بار ابسه کرد خیلیییییی لپم ورم کردبعد خودش رفتسه چهار روز پیش باز ورم کرد با سرکه سفید ...
چرا ی همچین کاری کردی مال من خودش سر باز کرد اشتباه کردی برو دکتر سریع برات پنی سیلین بنویسه هشک بشه سریع
این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان .. سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻
از همون اول فقط خون میومدالان هرچقد فشارش دادم چیزی نیومد
هنوز وقتش نبوده مال من شب قبلش کلی درد داشت بعد فرداش تو مدرسه بودم ترکید کلی عفونت داشت💔 من قبلش ۳ تا پنی سیلین و خشک و کن و اینا میخوردم و زدم تا اینجوری شد تحت نظر دکتر باش حتما حتی شده دکتر عمومی
این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان .. سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻
مامانم گفت وقتش شده و الان بزنی خیلی خوبهباز زدم تو سایت نظرا متفاوت بودولی یکم زدم نمیدونم چجوری ان ...
نباید میزدی عزیزم من یادمه انقد درد کشیدم شبش ولی نزدم کلی پف داشت صورتم بعد همه پفا خوابید
اشکال نداره الان برو دکتر عمومی اونم پول نداری برو داروخانه برا
درد قرص سلکوکسیب
برا اینکه خوب بشه عفونت و اینا قرص آموکسی کلاو ترجیحا ۶۲۵ رو با مترونیدازول ۲۵۰ با هم همزمان این ۲ رو بخور سلکوکسیب رو جدا بخور اینا خوب میکنن اگه نوافن اثر میکنه اونو بخور نوافل خواب نمیاره این سلکوکسیب خواب آور هم هست ی ساعت میخوابی حتما👌🏻🧡