2777
2789

اخرش ابسه دندونم سرباز کرد😐

میترسیدم موقع خواب باشه و بره تو معدم

یکی از کاربرا گفت دوستش چون ابسه دندونش سرباز کرده همه دندونا عفونت کرده مجبور شده بکشه و بعدم بستری شده🤦🏻

الان دهنمو با ابلیمو و نمک و اب شستم بسه؟🥲

وای میترسم برم بکشم ولی چاره ای نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترم بری بهت انتی بیوتیک میده تا زمانی که عفونتت خوب نشه برات کاری نمیکنن

اره دگ اول یه ماه انتی بیوتیک میخورم

بعدم میرم جفتشو میکشم

میدونم غذا خوردن سخت میشه🤦🏻

ولی انقد دیر به فکر افتادم اصلا درست نمیشن فقط ایمپلنت باید بشه

هر وقت که دندونتون درد میگیره یا متوجه میشید عفونت داره، روی اون قسمت هایی که درد داره و عفونی هست نشاسته ی گندم بذارید، عفونت رو از بین میبره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

عزبزم من پارسال دندونم جراحی کردم نیمه نهفته بود با عفونت جراحی کردم اگه آبسه داری ابسش سرباز کنه عفونت بیاد بیرون خودت با دست خالیش کن مال من خیلی عفونتش زیاد بود بعد از اینکه خون میومد ار داخلش بازم عفونت داشت ببخشید میگم یچیز بیار داخلش همش تف کن ک برن مال من بعد همین ک سر باز کرد دردم کامل رفت ولی خب چون نیمه نهفته بود دندونم باید جراحی میشد👌🏻

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

مشکلش چیه دندونت؟اره باید حتما انتی بیوتیک بخوری

دندونم خرابه اول سوراخ شد انقد شل گرفتم هی سوراخش بیشتر شد و الان نصفس😐😂درست که نمیشه باید بکشمش

انتی بیوتیک بهم نمیسازه اصلا ولی مجبورم

نگران هم نباش طوری نمیشه اگه یهو حواست نباشه آب دهن قورت بدی فقط الان ک هوشیاری داری برو داخلش خالی کن تا جایی ک خون بیاد چون خونو قورت بدی چیزی نمیشه 

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

نشاسته ذرت داریم فکر کنم فرق میکنن؟🥲

بله فرق میکنه

باید نشاسته ی گندم باشه، بعضیا هم نشاسته ی گل بهش میگن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزبزم من پارسال دندونم جراحی کردم نیمه نهفته بود با عفونت جراحی کردم اگه آبسه داری ابسش سرباز کنه عف ...

دندون من یه بار ابسه کرد خیلیییییی لپم ورم کرد

بعد  خودش رفت

سه چهار روز پیش باز ورم کرد با سرکه سفید شستم سریع رفت

امشب دیدم پایین اون دندونم که خرابه اندازه لوبیا برامدس و سفیده

میترسیدم موقع خواب بره تو معدم یکم با سوزن فشارش دادم دگ دیدم نمیشه  ترسیدم دست نزدم

بعد یه ساعت دیدم داره ازش خون میاد🤦🏻

الان بازم میترسم بخوابم ازش عفونت بیاد دندونای دیگمم عفونت بگیره یا بره تو معدم🤦🏻