2777
2789
عنوان

بدترین غیرتی بازی که شوهرتون انجام داد سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1987 بازدید | 73 پست
والا غیرت واسه کسیه که یا عقلش مطابق زمانه پیشرفت نکرده و با تفکرات صدها سال پیش زندگی میکنهیا کسی ک ...

اینی ک شما میگی تعصبه

غیرت همین ک ن خودش ناراحتت کنه و ن بع دیگران اجازه بده ناراحتت کنن اصل غیرته

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

اگه جواب بود که میگفتی.... کاری نداره که... یه سرچ ساده درباره آمار حرام زادگی درغرب بکنی تمام آمارش ...

👍 میگم بهشون که بذارن تو سایتاشون چون توی هیچ سایت رسمی خارجی ای چنین آماری وجود نداره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه دوره این چیزا گذشته ..اون حرکاتم تو رمان و فیلما قشنگه واقعیتش فاجعه اس

آلبرکامو خودش ۱۹۵۷ میلادی فوت کرده. سه اثر داره که دو تا معروفترین آنها رو تا سی سالگی نوشته.

حالا من کتاب بیگانه اش رو میگم که شماها امروزی‌ها تازه بهش رسیدیم و میگیم شوهر غیرتی دیگه مال آلان نیست و قدیمی بوده و این حرفها

بد نیست کمی کتاب بخونیم و سوادمون رو بالا ببریم

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

گذاشتن شما فقط زحمت دیدنش را بکش

رفرنس معتبر بذارید همگی ببینیم

وظیفه ارائه رفرنس با کسیه که ادعا میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا غیرت واسه کسیه که یا عقلش مطابق زمانه پیشرفت نکرده و با تفکرات صدها سال پیش زندگی میکنهیا کسی ک ...

عجب!!!!!

پس متوجه کاربرد غیرت نشدی 

غیرت فقط مال مرد نیست مال زن هم هست 

اگه زنی یا دختری به همسرت علاقه نشون بده 

و بخواد باهاش باشه چه احساسی پیدا می‌کنی ؟

این احساس همون غیرته که وجودش رو منکر میشی 

من شوهرم تنها چیزی ک روش تاکید داره حجابه

مثلا افراطی و در حد چادر ن

و اینکه نمیذاره کارای شرکتی برم چون میگه محیطش خوب نیس

تا حدودی باهاش موافقم همون تو دوران دوستی باهام اتمام حجت کرد منم خام شدم گفتم باشه😂

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عجب!!!!!پس متوجه کاربرد غیرت نشدی غیرت فقط مال مرد نیست مال زن هم هست اگه زنی یا دختری به همسرت علاق ...

ببینین

من پاسبون همسرم نیستم

احساس خوبی بهم دست نمیده ولی این یه چیز درونیه، نمود بیرونی نداره

غیرت یعنی نمود بیرونی

یعنی یکی از شوهر من خوشش اومد و نخ داد بهش من برم دست بندازم تو موهاش بکشم تا آدم شه

من این کارو نمیکنم

چون وظیفه من پاسبونی از شوهرم نیست

بخواد وفادار بمونه، میمونه

نخواد، من نمیتونم جلوشو بگیرم

با این استدلال که شما میگی خب پس منم میگم مگه چی میشه یه مردی با یه زن شوهر دار رابطه جنسی داشته باش ...

اینا فکر نمی کنن که تفاوتی بین انسان و حیوان 

هست و نمیشه مثل حیوان هر کی به هرکی رسید 

ازش یه استفاده ای بکنه 

بماند اینکه بعضی از حیوانات مثل قو هم این رو 

قبول نمی کنن و فقط یه زوج تا زمان مرگ انتخاب 

می کنن و با اون هستن برای همین آواز قو مشهور شده 

World Family Map 2019

لینک کامل بذارید

ببینینمن پاسبون همسرم نیستماحساس خوبی بهم دست نمیده ولی این یه چیز درونیه، نمود بیرونی ندارهغیرت یعن ...

پس شما اگه همسرتون با کس دیگه ای باشه 

نمود بیرونی نداری فقط احساس درونی داری 🤣🤣🤣

گذاشتن شما فقط زحمت دیدنش را بکش

عقل سلیم می‌گه یک پیوند زوجیت چفت و بست می‌خواد!

شما حتی نسبت به رفتار نادرست غریبه تو سطح عمومی جامعه هم به عنوان یک انسان مسئولی و اگر ببینی یک نفر داره آسیبی به دیگری می‌زنه، جامعه رو به سمت بی اخلاقی سوق می‌ده و... به سهم خودت باید مقابله کنی!

اونوقت اندیشمند گرامی از نظرش کسی که تماشاچی اینه که همسرش هر رفتار خارج از چارچوبی هوس کرد انجام بده؛ متمدن و فرهیخته است! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
پس شما اگه همسرتون با کس دیگه ای باشه نمود بیرونی نداری فقط احساس درونی داری 🤣🤣🤣

نه پس

پاشم برم بکشم طرفو که مثلا رو شوهر من حس پیدا کرده؟

این مطابق تمدن انسانیه؟ سال ۲۰۲۵ شد