2777
2789
عنوان

روز مرد کادو چی بخرم شوهرم بیست و نه میلیون بهم داد روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 51 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی

یه تومن ازش بگیره تا قرضه بشه سی میلیون سال بعد سه تومن بهش برگردونه امسال چیزی نده چون اسی تازه اموزشش رو شروع کرده طول میکشه تا ب درامد زایی برسه تو حرفه اش

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
یه تومن ازش بگیره تا قرضه بشه سی میلیون سال بعد سه تومن بهش برگردونه امسال چیزی نده چون اسی تازه امو ...

عزیزم پول دارم 

چه قرضی 

کادو داده بهم اشتباه فهمیدی 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
اون یه تاپیک دیگه بود وای😂😂😂

🤣🤣🤣🤣

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
یه تومن ازش بگیره تا قرضه بشه سی میلیون سال بعد سه تومن بهش برگردونه امسال چیزی نده چون اسی تازه امو ...

داداش شوهرشه چه قرضی😂😂

کادو هم بگیره از پولای خودش شوهرشه که پس انداز کرده دیگه این کارا چیه

یعنی چی زشته کادو نباشه

زشت که نیست هزینه کنین واسه اون شب تون لباس قشنگ بگیرین ، آرایشگاه برین ، خونه رو دیزاین کنین با شمع و ... خوش حال میشن آقایون این طوری سورپرایز بشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
زشت که نیست هزینه کنین واسه اون شب تون لباس قشنگ بگیرین ، آرایشگاه برین ، خونه رو دیزاین کنین با شمع ...

میریم رستوران 

تا چقدر میخای هزینه کنی ؟ اگه بحث پولش نیست براش در ۷۰.۸۰ ت ساعت بخر

۵ ۶ میلیون 

خب براش یه بنز بخر

😐😐😐

کتونی اورجینال

ساعت

ست ورزشی

دستبندچرم که روش طلاست

دستگل پول

کت تک

کت چرم

کیف پول و‌کمربند و جا کارتیه چرم....

کفش چرم

انگشتر طلا مدل مردونه ها جدید اومده...

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....