2777
2789
عنوان

الان سرکارم دیشبم سرکار بودم حقوقم کمه بدنم کشش نداره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی؟ پس اونایی که اونجا موندن چجوری میمونن؟

والاه من پرستارم و تو فرانسه ، ۲۵ ساله اینجامو اومده بودم برگردم که موندنی شدم ، از فرمایشات ایشون خیلی سر در نیاوردم 

از وقتی اومدم این خراب شده هزارتا مریضی گرفتم نه فقط من خیلی های دیگه.

به خدا من اصلا دلم نمی‌خواد طرحم شروع کنم...چون مجردم منو می‌خوان بفرستن یه بیمارستان مضخرف...در صورتی که چون دوستم شوهر کرده بود یه جور دیگه باهاش راه اومدن....خدا لعنتشون کنه....انگار ازدواج دست خود آدمه

جدی؟ پس اونایی که اونجا موندن چجوری میمونن؟

ببین عزیزم هیج وقت به شما نمیگن از سختی هاشون، چون ابروشون میره ولی من 5 نفر که برگشتن و الان تو ایران استاد دانشگاه شدن میشناسم. اونجا اونقدر مالیات سنگینه که حتی نمیذارن شما پس انداز داشته باشی و تا اخر عمرت باید قسط بدی. 

از پرستاری سبک تر هست آره...ولی کلا من خیلی اشتباه کردم اصلا روحیه بیمارستان کار کردن رو ندارم

شما که محیط بیمارستان نیستین کلا محل کارتون جداست نه با مریض سر و کار دارین نه چیزی 

چه خوب میشه بگین پرستاری تو‌ فرانسه چطوریه

دقیقا مثل خدمتکاری هست، حتی باید جیش و تهوع مریض جمع کنن و تمیز کنن اتاق رو تمیز کنن. فقط تو ایران پرستارها 20 سالی هست اینکارا رو نمیکنن