2777
2789
عنوان

الان سرکارم دیشبم سرکار بودم حقوقم کمه بدنم کشش نداره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 54 پست
یعنی با اینکه هر ۵ نفر کشورهای مختلف بودن همشون به دلیل مالیات و مخارج بالا برگشتن؟

بله برگشتن گفتن به هر قیمت نمیخایم اونجا باشیم بعدشم اینجا استاد دانشگاه دولتی شدن، برای چی باید بمونن خب؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما که محیط بیمارستان نیستین کلا محل کارتون جداست نه با مریض سر و کار دارین نه چیزی

آزمایشگاه تو بیمارستان هست دیگه...طرحی رو نمونه گیری و اینا هم میفرستن...سروکارش با مریض کناره ولی دردسرهای دیگه داره

اهان خب پس عوضش کلی مزایای دیگه داره که شما حاضر نشدین برگردین؟

منم نرفتم همین جا دکتری تخصصی گرفتم و کار میکنم. ببخشید برای چی باید کل خانوادمو بذارم تک و تنها برم یک کشور دیگه؟ 

بله برگشتن گفتن به هر قیمت نمیخایم اونجا باشیم بعدشم اینجا استاد دانشگاه دولتی شدن، برای چی باید بمو ...

اهان 

مرسی عزیزم 

منم والا به این خیلی اعتقاد دارم که میگن اواز دهل از دور خوشه با اینکه پرستارم و راحت میتونم هر کجا خواستم مهاجرت کنم اما اینکارو نمیکنم چون احساس میکنم همه از خوبی ها میگن و واقعیت اون چیزی نیست که میگن 

چه خوب میشه بگین پرستاری تو‌ فرانسه چطوریه

سوال خاصی داری بپرس عزیزم … دوره ۳ سال ه ست که الان چند سالی شده کنکور ش رو برداشتن و گزینشی شده . پایه حقوق دولتی ۱۶۵۰ مالیات دررفته و کم کم بالا میره و با ۳۲۰۰-۳۵۰۰ بازنشسته میشیم .

۱۷۰ تا ۳ ماه ( که نمی‌دونم تو فارسی چی میشه ) رو پر کنیم حقوق بازنشستگیه کامل داریم و اگر دیر شروع به کار کرده باشیم تا ۶۷ سال کار کنیم (حتی اگه اون ۱۷۰ تا ۳ ماه رو پر نکنیم ) ، میتونیم بازنشسته بشیم و قبلش نسبت به اون ۱۷۰ … تا حساب می‌کنن چقدر کار کردیم و حقوق بازنشستگی رو نسبت به اون میدن . اون مالیات هایی هم که از درآمد و اموال هر کسی کم میشه ، بصورت کمک مسکن و دارو و حقوق بیکاری و مهاجر و حقوق بچه تقسیم میشه بین سایر مردم. 

اینجا شاید از حقوق من ماهی ۲۰۰ تا هم مالیات کم شه ، ولی در عوض اگه به هر دلیلی مربض باشم و نتونم سر کار برم تا سال‌ها حقوقم تقریبا کامل داده میشه و بعدش هم اگه نتونم برم سر کار تا آخرش یه حقوقی برام تعیین میشه و اگه مستاجر باشم به همون مناسبت اجاره م کم و حتی به صفر می‌رسه . من افتخار می‌کنم که اون ۲۰۰ تا از حقوقم بره ولی خیالم راحته که همسایه م گشنه و مریض و بی پول نیست و خودم هم به غیر از قهر خدا ، هیچ وقت به فلاکت و بی سرپناهی نمیفتم تو این کشور .

سوال دیگه ای بود بپرس 🙏

دقیقا مثل خدمتکاری هست، حتی باید جیش و تهوع مریض جمع کنن و تمیز کنن اتاق رو تمیز کنن. فقط تو ایران پ ...

شما واقعا شخصیت جالبی دارین که تا بی انتها و بی اطلاع حرف می‌زنید .

سوال خاصی داری بپرس عزیزم … دوره ۳ سال ه ست که الان چند سالی شده کنکور ش رو برداشتن و گزینشی شده . پ ...

راستی اینم بگم که چند سالی میشه تو فرانسه داشتن مدرک پرستاری شما رو از گذروندن کنکور و سال اول پزشکی معاف میکنه و بصورت گزینشی البته و حداقل ۳ سال سابقه کار میشینی سال دوم رشته پزشکی که کنکور فوق العاده سختی داره و باعث شد خیلی از جوونا که نتونستن کنکور رو قبول شن می‌رن از طریق پرستاری میانبر میزنن واسه رسیدن به هدفشون .