سوال خاصی داری بپرس عزیزم … دوره ۳ سال ه ست که الان چند سالی شده کنکور ش رو برداشتن و گزینشی شده . پایه حقوق دولتی ۱۶۵۰ مالیات دررفته و کم کم بالا میره و با ۳۲۰۰-۳۵۰۰ بازنشسته میشیم .
۱۷۰ تا ۳ ماه ( که نمیدونم تو فارسی چی میشه ) رو پر کنیم حقوق بازنشستگیه کامل داریم و اگر دیر شروع به کار کرده باشیم تا ۶۷ سال کار کنیم (حتی اگه اون ۱۷۰ تا ۳ ماه رو پر نکنیم ) ، میتونیم بازنشسته بشیم و قبلش نسبت به اون ۱۷۰ … تا حساب میکنن چقدر کار کردیم و حقوق بازنشستگی رو نسبت به اون میدن . اون مالیات هایی هم که از درآمد و اموال هر کسی کم میشه ، بصورت کمک مسکن و دارو و حقوق بیکاری و مهاجر و حقوق بچه تقسیم میشه بین سایر مردم.
اینجا شاید از حقوق من ماهی ۲۰۰ تا هم مالیات کم شه ، ولی در عوض اگه به هر دلیلی مربض باشم و نتونم سر کار برم تا سالها حقوقم تقریبا کامل داده میشه و بعدش هم اگه نتونم برم سر کار تا آخرش یه حقوقی برام تعیین میشه و اگه مستاجر باشم به همون مناسبت اجاره م کم و حتی به صفر میرسه . من افتخار میکنم که اون ۲۰۰ تا از حقوقم بره ولی خیالم راحته که همسایه م گشنه و مریض و بی پول نیست و خودم هم به غیر از قهر خدا ، هیچ وقت به فلاکت و بی سرپناهی نمیفتم تو این کشور .
سوال دیگه ای بود بپرس 🙏