2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 120 پست
خب نمی‌خوام عقد کنیم من حتی دیه هم نمی‌خوام فقط می‌خوام مجازات بشه

چرا مجازات شه؟؟ مگه زوری بوده؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم بعضیا کی میخوان یاد بگیرن اگه جواب سوالی رومیدونن جواب بدن نمیدونن هم سکوت کنن استارتر عزیز شما سوالی پرسیدی اما الان باید ب هزارویک سوال و نیش و کنایه جواب بدی آخرم ب جوابت نرسی

بنظرم همونجور ک خانوادت منطقی برخورد کردن و کارشمارو اشتباه دونستن ،شما هم منطقی برخورد کنید و رابطه ...

آهان یعنی کارش بدون جواب بمونه ؟ 

اون بره زندگی خودشو کنه من بشم یه آدم بد کاره ؟ 

چتونه

از این خبرها نیست الان متوجه باش و اطلاعات غلط نده

خب الان سرچ زدم نوشته اگه به خواست هر دو طرف باشه دو تاشون شلاق میخورن نه فقط پسر

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
نمیدونم بعضیا کی میخوان یاد بگیرن اگه جواب سوالی رومیدونن جواب بدن نمیدونن هم سکوت کنن استارتر عزیز ...

متاسفانه تو ایران زندگی میکنیم 

باز خداروشکر میکنم پدر و مادرم پشتمن

اطلاعات غلط ندین

قانونش عوض شده نمیدونستم تا سه سال پیش که اینطور بود 

اما الان سرچ زدم نوشته بود دو تاشون ۹۹ ضربه شلاق میخورن خب اگه شکایت کنه فقط پسره مجازات نمیشه که

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
قانونش عوض شده نمیدونستم تا سه سال پیش که اینطور بود اما الان سرچ زدم نوشته بود دو تاشون ۹۹ ضربه شلا ...

شوهر من ۱۵ ساله پلیسه میگه صد مورد دیگه این پرونده ها کسی به زود عقد نکرده و نمیکنن 

تجاوز که نبوده اگه اثبات کنی تجاوزه باز یچیزی.این پسره که خواستگار جدیدته بنظرت باکرگی براش مهمه؟؟؟ ...

من دو تا خواستگار دارم الان 

یکی انگار ترکن و خیلی طلا براشون مهمه و ماشین. خوب و ...

یکی مادرش استاد دانشگاهه فهم و شعور بالا و خیلی خوبن خدایی ولی نمی‌دونم با مواجهه با این موضوع چی میشه 

بچه ۵ساله رو گول میزنن !

وا یعنی چی!؟ بهش قول داده و دروغ گفته بعد زده زیرش اونوقت شما حق رو بهش میدی؟