2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سختی ندیدی.

شاید بگی چه ربطی داره

ولی من کشیدم میفهمم

وقتی سختی بکشی ببینی جز خودت و خانوادت هیچی برات ارزش نداره و دل خوش نمیکنی

من خودم به شدتتتت شدتتت وابسته بودم بهتره بگم اویزون😂😂

بعد سختی و غمی که خدا بهم داد همون ادمییی که وابسته اش بودم و هردفعه نمیذاشتم تکون بخوره رو ردش کردم و حسی ندارم حقیقتا

خب نگهش دار تا به یکی دیگه وابسته نشدی😐البته اینم بگم که احساسات درونت بالا هستش ولی باید یاد بگیری ...

چطور احساساتمو کم کنم؟

حالا ادم تقریبا سردیم هستم تو رابطع ج... و تمایلی ندارم ک بگم بخاطر اونه

ولی نمیدونم چرا انقد وابستم

چطور احساساتمو کم کنم؟حالا ادم تقریبا سردیم هستم تو رابطع ج... و تمایلی ندارم ک بگم بخاطر اونهولی نم ...

دوس داشتن دل میخواد نه دلیل! اینکه یکی رو یبار دوس داشته باشیم وبعدش نه ، نمیشه!! احساستو با احساس شخص روبرو یکی کن= وقتی بی محبتی ازش دیدی خودت رو محدود کن واسش( اونوقت متوجه میشی که میاد سمتت یا نه، این احساس میشه ... ب سرد بودن و گرم بودن هم ربط نداره ، همیشه از اولش هیچی جدی نیست = ب مرور اتفاق میوفته ..فدات شبت بخیر گلم❤