2777
2789
عنوان

باکرگیمو از دست دادم حالا میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 3027 بازدید | 120 پست
خب نمی‌خوام عقد کنیم من حتی دیه هم نمی‌خوام فقط می‌خوام مجازات بشه

عزیزم بری شکایت کنی حتی اگه شلاق بزنن یا هرچی ، چون مجرد هستی و اون موقع هم مجرد بودی تهش به زور عقدتون میکنن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندان ، شلاق ، هر چیزی

تجاوز که نبوده اگه اثبات کنی تجاوزه باز یچیزی.

این پسره که خواستگار جدیدته بنظرت باکرگی براش مهمه؟؟؟ اگه برا خواستگارات باکرگی مهم نیس ول کن مجازاتو اونو سرنوشت مجازات میکنه دهن خودشو مادرشو سرویس میکنه ولی اگه برا خواستگارات باکرگی مهمه من پیشنهادم اینه قانونی اقدام کنی و عقدتت کنه بعد مهریه رو بزاری اجرا دهن خودشو مادرشو جر بدی تا بفهمن دوران بزن در رو تموم شده

بنظرم وقتی تجاوز نباشه حق اعتراض هم نیست. خواسته ک رفته و رابطه برقرار شده

عزیزم وقتی دو تا نامحرم با هم رابطه جنسی برقرار میکنن باید به عقد هم در بیان تا گناهشون هم پاک بشه

بعد کاری ندارن طرف خودش خواسته یا نه

دوست صمیمی من شوهرش با یه دختر مجرد تو خونه بود زنگ زد پلیس اومد گرفتنشون دختره رو واسه شوهرش عقد کردن یه دست و پاش هم مهرش زدن 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

اگر رابطه به میل دوطرف باشه و بدون عقد زنا محسوب میشه و شلاق داره و اینکه میگن مرد باید زن رو بگیره الکی هست 

اگر زن ادعای اینو داشته باشه که مرد تجاوز کرده باید اینو ثابت کنه و اگر بتونه ثابت کنه برای مرد حتی تا مجازات اعدام میبرن و اگرم نتونه ثابت کنه مرد میتونه اهاده حیثیت کنه و از زن شکایت کنه

بنظرم همونجور ک خانوادت منطقی برخورد کردن و کارشمارو اشتباه دونستن ،شما هم منطقی برخورد کنید و رابطه ...

امن پسره گواش زده بهش گفته می‌گیرمت پس اونم باید سر حرفش بمونه نه اینکه با دختر مردم بازی کنه

اگر رابطه به میل دوطرف باشه و بدون عقد زنا محسوب میشه و شلاق داره و اینکه میگن مرد باید زن رو بگیره ...

یعنی چی الکی هست؟؟؟ من چند مورد دیدم به زور عقدشون کردن