2777
2789

ادامه تاپیک های قبلی .....

سر مشاور مچشون رو گرفتم ، انگار مادرش اصلا پیش مشاور نرفته بود و دروغ می‌گفت و جالبه که شاکی بود و می‌گفت یعنی من دروغگو ام ؟ 😂 مشاوره از اونجا رفته 

و برام جالب بود که به شبه جمع کرده رفته ؟ نه شماره ای نه اسمی و ....

پسره کلی طومار برام نوشته و گفته من دیگه نمی خوامت 

ولی بحث اینه که من باکرگیمو از دست دادم 

برای سه چهار سال پیشه 

چون مادرش اومد همه چیو به خونوادم گفت ، حالا که مادرم فهمیده گفتن نه و .... و دارن بازی در میارن ، گفتن شکایت میکنیم ازش و دیه رو ازشون میگیریم 

میخواستم ببینم میشه ؟ آخه میگه که با رضایت خودش بوده 

اگه با رضایت خودت هم باشه دادگاه عقدتون میکنه و یه دست و پاش رو مهرت میزنه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرم میگه اتفاقا خوب شد که همه اینا اتفاق افتاد و خودشون رو نشون دادن

دقیقا ، ببین میتونی شکایت کنی به زور عقدت کنه ولی زندگی با این آدم تهش طلاقه بازم واست دعا میکنم خدا کمکت کنه ان شاءالله که به خیر بگذره هرچی صلاحه پیش بیاد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
نمی‌خوام ازدواج کنم باهاش

خب نمیشه چون زنا محسوب میشه قانونه و به اجبار عقدتون میکنن

دقیقا ، ببین میتونی شکایت کنی به زور عقدت کنه ولی زندگی با این آدم تهش طلاقه بازم واست دعا میکنم خدا ...

خب نمی‌خوام عقد کنیم من حتی دیه هم نمی‌خوام 

فقط می‌خوام مجازات بشه 

خانوادت فهمیدن بعد دنبال دیه هستن؟؟؟

خدا رو شکر خانواده ش عاقلن بلایی سرش نیاوردن و پشتشن کاش همه خانواده ها اینطور باشن

همسایه ما دختره از ترس خانواده ش فرار کرد 🥲

واکنششون نسب ب تو چی بود؟

نسبت به من 

اینکه همه اشتباه میکنن و اشکالی ندارد تو بچه مایی تا آخر عمر نوکریتو میکنیم ، قرار نیست به خاطر این موضوع تو رو دور بندازیم