2777
2789
عنوان

هم اتاقیام بخاطر اینکه فحش نمیدم مسخرم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 41 پست
خیلی مثبت بودنم خوب نیس تو نمیتونی کل جامعه رو با ادب کنی که

چه ربطی داشت

داره میگه اذیتش میکنن، باید اونایی که فحش میدن مجازات بشن نه ایشون

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی مثبت بودنم خوب نیس تو نمیتونی کل جامعه رو با ادب کنی که

منظور من که خیلی مثبت بودن نیست

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 
جدا بدترین چیز تو دنیا فحشه کل شعور ادم میره زیر سوال من همیشه میگم بزن طرفو تیکه پاره کن اما فوش ند ...

چه بسا زبانی که از شمشیر تیز تر است...

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خیلی خوبه که تو انقدر متین و با شخصیتی ولی از کسی هم خرده نگیر هرکسی مدلی که دوست داره باشه هست یا ج ...

من همینکارو کردم

هیچوقت هم با کسی کاری نداشتم که چه حرفی بزنه یا فحش بده یا نده

این مسخره کردن بیش از حدشون نسبت ب من روی اعصابم راه می‌ره 🫠

۱۹ سالمه

منم اصلن آدمی نیسم که فش بدم و بی ادبی کنم

و شرایط تورو داشتم اصلن به حرفاشون اهمیت نمیدادم و رابطمو باهاشون کمرنگ میکردم

توهم همینکارو بکن و اگه واقعا نمیتونی تحملشون کنی اتاقتو عوض کن

منم باورشون نمیشد دوست پسر ندارم و اهل اینکار ها نیستم 

درکت میکنم اصلا نمیخوام شعاری باهات حرف بزنم فقط اینو بدون خیلی هنره تو محیطش باشی و هم رنگ جماعت نشی از ابعاد منفی منظورمه

دمت گرم اسی دختر با ریشه ای هستی

خداییش چقد بی شعور و بی فرهنگن

بهشون توجه نکن

دروغ چرا ، من شاید بددهن ترین فرد توی خانواده ک هیچ ، توی اطرافیانم باشم ، از بس فحش بد میدم

پدرم حتی یک بارم توی خونه فحش نداده ولی من خب به هر حال دیگه اینجوری شدم 😂😑 نمیتونمم ترکش کنم ، خیلی بده

ولی هیچوقت کسیو مسخره نمیکنم ک چرا فحش میده

خواهرم یا برادرم ک فحش میدن ، جمله های منو میگن ، میتوپم بهشون ک نگن 

بهشون اهمیت نده واقعا ، بگو قرار نیست همه مث شما بد دهن و بی تربیت باشن ، جامعه به افراد بهتری هم نیاز داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

چه ربطی داشتداره میگه اذیتش میکنن، باید اونایی که فحش میدن مجازات بشن نه ایشون

چرا باید مجازات بشن😐دیگه با همههه چی کار دارین با حرف زدن طرفم نمیشه کار داشت که..اتاقشو عوض کنه با ادمای هم فاز خودش

درضمن جامعه مثل خانواده نیست باااید یاد بگیره تفاوت هارو بپذیره چون ما پشت فرمون فحش میشنویم‌تو تاکسی توی ادارات و ارباب رجوع و.....

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

اتفاقا اونها بچه ان که دارن فحش بازی میکنن و فکر میکنن علامت بلوغه.‌بزرگتر که شدن دیگه این قدر تو فحش دادن زیاده روی نمیکنن. بهشون محل نذار یک مدت بگذره بی خیال ات  میشن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
من همینکارو کردمهیچوقت هم با کسی کاری نداشتم که چه حرفی بزنه یا فحش بده یا ندهاین مسخره کردن بیش از ...

چون ریاکشن نشون دادی

محیط زنونه همیشه همینه

نشون بدی یه چیزی اذیتت میکنه و مقابلت تیم باشن فقط سعی میکنن ازارت بدن

نشون‌ نده که بدت میاد

فقط نشون نده

جمع میشه این داستان

چرا باید مجازات بشن😐دیگه با همههه چی کار دارین با حرف زدن طرفم نمیشه کار داشت که..اتاقشو عوض کنه با ...

اگه میتونستم اتاق عوض کنم تاحالا عوض کرده بودم

عزیزم خدا رو شکر میکنم امثال شماهایی هنوزم هست که ان قدر با ادب و با شخصیت هستین منم دانشجو بودم میفهمم چی میگی ولی الان دیگه خیلی خراب شده 

دست پدر مادرت رو به خاطر تربیت خودت ببوس 

امیدوارم که از همه خطرات محفوظ باشی