2777
2789
قبلا عاشق دختر شدی تا حالا ؟ چند سالته

کلا تا حالا همچین حسی نسبت به کسی نداشتم آدم درونگرایی هستم احساساتم بروز نمیدم ولی جلوی اون دست و پام شل میشه 

21 سالمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا تا حالا همچین حسی نسبت به کسی نداشتم آدم درونگرایی هستم احساساتم بروز نمیدم ولی جلوی اون دست و پ ...

پیش سک.س تراپیست برو گرایشتو اون تشخیص بده. توی نت هم بخون تحقیق کن درباره اش. فعلا به پسره هیچی نگو چون همجنس.گرا خیلی کمه و ممکنه ایشون مثل شما نباشن و آبروتونو ببرن. از خودتون و روح و روانتون مراقبت کنین، این بیشتر از هرچیزی اهمیت داره. مشاور حرفه ای کمک می‌کنه.

پیش سک.س تراپیست برو گرایشتو اون تشخیص بده. توی نت هم بخون تحقیق کن درباره اش. فعلا به پسره هیچی نگو ...

مرسی از راهنماییت

ولی من واقعا دلم میخوادش اصلا رو هیچ کاریم تمرکز ندارم 

متاسفانه چیز دیگه ای که میدونم که قبلا هم دوست دختر داشته و تازگی کات کرده 🤦‍♂️

مرسی از راهنماییت ولی من واقعا دلم میخوادش اصلا رو هیچ کاریم تمرکز ندارم متاسفانه چیز دیگه ای که مید ...

من میگم فعلا بهش نگو چون ۵۰درصد احتمال داره دگرجنس گرا باشه کامل و ناراحت و سرخورده بشی. فعلا روی خودت تمرکز کن خودتو بشناس بعد