2777
2789
نمی دونم اصلا اطلاعاتی ندارم

میگم بهت ولی نترس 

یه ماده ای که بعد ترکیدن جوش تولید میشه باعث چسبندگی پوست صورت به گوشت میشه 

یه سوزن رو از یه طرف صورتت وارد میکنن و اونو تو همه جای صورتت میبرن یعنی فرومیکنن از داخل 

و با اون سوزن اون چسبندگی هایی که ایجاد شده رو جدا می‌کنن

صورت منو کامل بی حس کرد از چند جا ولی بازم درد داشت 

یه جور عمل سرپایی هست باید بعد اون حسابی مراقب باشی و تا 3 روز سرتو هم نکنی و یا چیز سنگین برنداری و پشت سرت بالشت بزاری دوتا

میگم بهت ولی نترس یه ماده ای که بعد ترکیدن جوش تولید میشه باعث چسبندگی پوست صورت به گوشت میشه یه سوز ...

تونستی تحمل کنی ؟حالت بد نشد ؟  سابسیزن رو فقط یک جلسه انجام میدن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تونستی تحمل کنی ؟حالت بد نشد ؟ سابسیزن رو فقط یک جلسه انجام میدن ؟

نه حالم که بد نشد ولی صورتم بعد عمل هم یه کوچولو درد داشت زیاد نمی‌تونستم حرف بزنم یا بخندم تقریباً یه هفته بود اونم 

عزیزم 2 بار بهت گفتم که اولا بستگی به صورتت داره اونو باید دکتر تشخیص بده و دوما دکتر من برام گفت 2 جلسه برم 

اینو دوبار هر بار تو یه پست بهت گفتم معلومه با دقت نمی‌خونی ها😁

نه حالم که بد نشد ولی صورتم بعد عمل هم یه کوچولو درد داشت زیاد نمی‌تونستم حرف بزنم یا بخندم تقریباً ...

مرسی از اینکه با حوصله جواب دادی .پس الان رصایت داری خدارو شکر ان شالله بهترین نتیجه رو بگیری .منم بتونم انجام بدم و رضایتم حاصل بشه .ممنونم

مرسی از اینکه با حوصله جواب دادی .پس الان رصایت داری خدارو شکر ان شالله بهترین نتیجه رو بگیری .منم ب ...

خواهش میکنم گلم 

خیلی ممنون انشاالله برا تو هم نتیجه خوبی داشته باشه و با یه جلسه حل بشه