2777
2789
عنوان

میگما بیاین از چت کردنتون با کراشتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 125 پست

ندارم

ولی داشتم ......

توی مراسم ختم پدربزرگش دیدمش

نشسته بود رو به روم ، رفتم پیجشو گیر آوردم همونجا فالوش کردم

ببین چقد تباه بودم همون شب فالو کردم

بعد بک داد و استوری اینا ریپ میزد

لایواشو میرفتم

یه شب یه استوریمو ریپ زد و شروع شدددد

ولی خبببببببببببببببببببببب

الان ۴ سال و ۴ ماه و ۵ روز از اون روز میگذره .....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون شروع کردساعت ۵ بعد از ظهر اتفاقی بیرون همدیگرو بعد ۲ سال دیدیم اومد جلو دوباره حرف زد از بین حرف ...

وایایایایتیایدد اون شب توی قلبت قیلی ویلی بود نه؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

ندارمولی داشتم ......توی مراسم ختم پدربزرگش دیدمشنشسته بود رو به روم ، رفتم پیجشو گیر آوردم همونجا ف ...

چه دقیق

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

😭😭😭😂😂😂وای اره بعد میگفت اخه منو کی میشناسه گفتم قراره معروف شی در ایندهانقدر میخندیدبعد هر روز ...

وای چقدر قیلی ویلی می‌رفتی از ذوق نهههه؟؟؟

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

وایایایایتیایدد اون شب توی قلبت قیلی ویلی بود نه؟

تپش قلب شدید گرفته بودم وقتی داشتیم حرف میزدیم کل ناخنام خونی شده بود انقدر خرذوق شده بودم وقتی رفت نشستم کنار جدول گریه میکردم از ذوق

همین پسره رو برای رفیقت؟ چجورییی

اره 

ببین من بی لیاقت بودم خودم میدونستم که بدبختش میکنم

رابطمونم مجازی بود

دیدم پسر خوبیه 

رفیق من شهر اونا دانشجو بود

خلاصه به رفیقم معرفیش کردم 

رفیقم ازش خوشش اومد

وسط راه بعد یه هفته اومدم بهش گفتم من دروغ گفتم

اسممو دروغ گفتم و ویژگی های رفیقمو گفتم

بعدم اکانت رو دادم به رفیقم و باهم اوکی شدن

و چهار ساله باهمن

اینم بگم ک من دیگه پسره رو دوس ندارم خدایی

چه دقیق

آره روز شمار میکنم دیگه

و اینکه ۱۳ روز دیگه هم میشه ۴ سال و نیست ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑