2777
2789
عنوان

چرا همه لباسا فری سایز شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
من تپلم میرم خرید فروشنده میگه فری سایزه میخام رندش کنم خب بچچچچچچ خودم دارم میبنم چیه تا چ سایزی فر ...

معمولا میگن فری بین ۳۸ تا ۴۶ میخوره 

ولی خو یه عالمه فاصله بین اینا هس 

ی خانم سایز ۳۸ با ۴۶ حدود ۲۰ کیلو اینا تفاوت وزن داره 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

اخه یه آدم درشت رو (قد ۱۶۹ سایز ۴۲ یا ۴۴) تصور کن هودی فری سایز لش بپوشه، چیزی غیر از خرس قطبی میشه؟

من لاغر ترم ولی خیلی بد میشم وقتی فری سایز می‌پوشم 

خیاطا خودشونو راحت کردن دیگه

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من لاغر ترم ولی خیلی بد میشم وقتی فری سایز می‌پوشم خیاطا خودشونو راحت کردن دیگه

همووون

از طرفی همسر منم خیلی هودی شلوار دوست داره هی میگه همه بیرون میپوشن تو چرا نمیخری؟ من روم نمیشه بگم خرسا نمیپوشن🤣

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
وای نه دوسش دارم چاق خوبه که نشه لاغر کرد ؟

نه معمولی باشه خوبه 

آخه لاغری اصلا بمن نمیاد ۴۹ وزنمه 

دوس داشتم بیشتر بودم 

هموووناز طرفی همسر منم خیلی هودی شلوار دوست داره هی میگه همه بیرون میپوشن تو چرا نمیخری؟ من روم نمیش ...

عزیزمممم😅❤️

منم ۴۹ ام

خیلی از هم وزنای من هستن که پر تر نشون میدن 

ولی صورتم خیلی لاغره از طرفی استخون بندی ظریفی دارم لاغر تر از وزنم نشون میدم 

خیلی لاغری قدت چنده؟

۱۶۴ قدمه 

وزن ۴۹