فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 عنوان مکیدن انگشت 78 بازدید | 13 پست دوستان دخترم۶سالشه از۶ماهگی عادت کرده به مکیدن دوتا انگشت وسطیش هرکاریم میکنم ترک نمیکنه بنظرتون چیکار کنم تو گوگل میخوندم ک باید برم پیش دندان پزشک یه سری ارتودنسی های عادت شکن دارن برای بچه های ک انگشت میمکن میترسم اذیت بشه با اون شما راهکاری میدونید؟؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 1403/10/15 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samirraa عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 571 بچه دوست من هم همین بودتهش همون ارتودنسی ها رو گداشت الان ۴ ۵ ساله بچه دیگ اون کارو نمیکنه
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 بچه دوست من هم همین بودتهش همون ارتودنسی ها رو گداشت الان ۴ ۵ ساله بچه دیگ اون کارو نمیکنه یعنی از همین ارتودنسی های عادت شکن گذاشت اذیت نشد؟؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 تلخش کن فایده نداره میخوره بازم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
سورناگل عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 4541 پسر منم تا دو سالگی وقت خواب شست دستش رو میمکید، دیگه وقتی که متوجه حرفم میشد چند بار بهش گفتم گذاشت کنارولی تا سه چهار سال تو خواب دهنشو به نشونه مکیدن تکون میداد😄
samirraa عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 571 یعنی از همین ارتودنسی های عادت شکن گذاشت اذیت نشد؟؟ ن بهتر از اینکه بچه ۲۰ سالش باشه و همچنان این عادت رو داشته باشهاونم تو ۵ سالگی فک کنم گذاشت
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 پسر منم تا دو سالگی وقت خواب شست دستش رو میمکید، دیگه وقتی که متوجه حرفم میشد چند بار بهش گفتم گذاشت ... دختر من از نوزادیش دیه عادت کرد منم هرکار کردم ترک نکرد تاالان ۶سالشه همچنان میخوره . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 ن بهتر از اینکه بچه ۲۰ سالش باشه و همچنان این عادت رو داشته باشهاونم تو ۵ سالگی فک کنم گذاشت آهان بس باید همین کارو کنم دیگه چاره دیگه ایی نیست فک کنم . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 ن بهتر از اینکه بچه ۲۰ سالش باشه و همچنان این عادت رو داشته باشهاونم تو ۵ سالگی فک کنم گذاشت رأسی عزیزم میدونید چ مدت اون ارتودنسی هارو داشت تو دهنش؟ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
samirraa عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 571 رأسی عزیزم میدونید چ مدت اون ارتودنسی هارو داشت تو دهنش؟ نه عزیزم یادم نیس
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 نه عزیزم یادم نیس ممنون عزیزم کمک بزرگی کردید بهم❤️ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️
samirraa عضویت: 1401/12/29 تعداد پست: 571 ممنون عزیزم کمک بزرگی کردید بهم❤️ انشالا بهترین تصمیم رو براش بگیریو اذیت نشهصبور باش
فرووووزاااان مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 2131 انشالا بهترین تصمیم رو براش بگیریو اذیت نشهصبور باش انشالله❤️ . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️