2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید همه نظرتونو بگید که من تصمیم نهاییو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین غرورت ببخشیدا گندمیزنه ب رابطه یعنی چی خودم نمیگم نهایتش بگه ن.ب درک

یکم شرایطم خاصه

اخه اون الان با من قهره

میترسم فک کنه این یک حیله ست برای برگردوندنش

بعدش نمیتونم بگم، استرس میگیرم

تصورشم باعث میشه تپش قلب بگیرم

یکم شرایطم خاصهاخه اون الان با من قهرهمیترسم فک کنه این یک حیله ست برای برگردوندنشبعدش نمیتونم بگم، ...

زنگ نمیزنی ک پیام میدی تو پیام ک استرس منتقل نمیشه.واچ حیله ای صادقانه بگو اینجوری اصنم فکر بد نمیکنه مگ برگردوندنش چ سودی داره ک فک کنه حیله اس

🥹🥹🥹🥹نه نه نه نمیتونمهمون واسطه بهترهدعا کن اوکی شه

الان واسطه میزاری جدی شدید چجوری میخوای احساساتتو بیان کنی بنظرم از اینک خودت نگی بیشتر ناراحت میشه من ک باشم ناراحت میشم

الان واسطه میزاری جدی شدید چجوری میخوای احساساتتو بیان کنی بنظرم از اینک خودت نگی بیشتر ناراحت میشه ...

اوه یه بارم گفته بود اگه عاشقم شدی به خودم بگو فقط خب؟ 

فک کنم ناراحت شه

اوه یه بارم گفته بود اگه عاشقم شدی به خودم بگو فقط خب؟ فک کنم ناراحت شه

مث این میمونه دیگران از زندگی شخصیت و رازت باخبر بشن عشق یچیز بین تو و اون دلیل نداره واسطه بزاری

🥹واقعا از ته دلم دوسش دارمببینم حالا چی میشه

درمقابل عشق غرور جایی نداره.برو با صادقات همه حرفای دلتو بهش بزن مطمعن باش برمیگرده یکمم زیادی رمانتیکش کن بگو از وقتی رفتی خواب و خوراک ندارم