2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 78 پست
من ادما رو زود میشناسم وقتی میگم خوبین بعد بگو هندونه میذاری زیر بغلمخیانت هیچ توجیحی نداره اصلا چ م ...

اگه بچه نداشتم کمتر حالم بد بود اینده اینم به دست من خراب شد کاش ادمی بودم که بلده فراموش کنه اما خیلی روزای سختی بود اتفاقا داشتم با دوستم حرف میزدم چند ساعت پیش گفت الان احستساتی شدی یادت بیار فلان روز فلان کارو کرد یا کلی کار دیگه که برام یاداوری کرد چون در جریان زندگیم بود همدم روزا و شبای تلخ زندگیم بود گفت احساساتی شدی اما واقع بین باش نمیدونم دیگه گاهی دلم نیخواد خودمو بکشم نیگم پس بچم چی اما دیگه توان ادامه دادن ندارم

یه چیزی بگم من چند ماه پیش عاشقو دلبسته این ادم شدم اصلا دست خودم نبود شرایط جوری جلو رفت که دیدم هم ...

طرز فکرتون اشتباس شوهرتون خودش خاسته خیانت کنه مقصر شما نیستین ک چرا میخاین خودتونو گناهکار جلوه بدین ..نمیشه ک همه چیو من اینجا بگم جلوی همه زشته کسی میبینه ولی شما گناهی مرتکب نشدی 

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب هم سن اون ادمی که من عاشقش شدم اونم کرده برای همین تعجب کردم البته خدایی فقط اون خوبه تو نطر ...

جدی 😂پس کورد بوده کوردا خوبن 😅ولی دیگه اون ادم متاهل شرایطش فرق داره خودتون بهتر میدونین ..بعدشم فهمیدم شما دل ببندی سخت میبندی ولی تا اخرش هستین

جدی 😂پس کورد بوده کوردا خوبن 😅ولی دیگه اون ادم متاهل شرایطش فرق داره خودتون بهتر میدونین ..بعدشم ف ...

کردا ادمای خوبین بله مخصوصااین ادم که دلو دینو حواس منو برده اصلا.بله ایشالا که زندگیش عالی باشه اولین دعام هرروزو هر شب اونه و خوش بودنش و درست موندنش این که مثل قبلش بشه و خودشو ببخشه من سخت دل بستم و دل نمیکنم اصلا دیگه بعد اون ادم هیچ کسی به چشمم نه تنها جذتب نمیاد بلکه خیلی کم بنظرم‌میان

اگه بچه نداشتم کمتر حالم بد بود اینده اینم به دست من خراب شد کاش ادمی بودم که بلده فراموش کنه اما خی ...

افرین ب دوستتون راست میگه شما الان نمیدونم کم اوردین از تنااییه دوباره گذشته رو مرور میکنین ولی ب این فکر نمیکنین ک ی ادم چرا باید جدا بشه ؟حتما مشکلی هست دیگه حتما جاش اذیته نمیتونه بمونه،با فکر ی گذشته چیزی درست نمیشه زندگی رو ب جلوعه پس ب جلو نگاه کنید ...تورو خدا توروخدا ییاین منو بزنین چایو بزنن اگه عصبی هستی ولی حرفی از خودکشی نزنین حیف شماس حیف بچه تون من گفتم شما سرسختین بعد ب چی فکر میکنی شما

کردا ادمای خوبین بله مخصوصااین ادم که دلو دینو حواس منو برده اصلا.بله ایشالا که زندگیش عالی باشه اول ...

ممنون لطف دارین شما...آدم خوب زیاده مرد خوب زیاده زن خوبم زیاده فقط باید تو ی مسیر درست بهم برخورد کنن همین

اینجوریام نیست شماهم دوباره خودتونو پیدا میکنین و زندگی تونو ادامه میدین و بلاخره یکیم میاد تو زندگیتون چون زن مهربون و دلرحمی هستین

افرین ب دوستتون راست میگه شما الان نمیدونم کم اوردین از تنااییه دوباره گذشته رو مرور میکنین ولی ب ای ...

اتفاقا این که همه اینو بهم گفتن دیگه داره داغونم میکنه خرافاتی نیستما یه روزی تو مجردی یه مشکل خانوادگی بزرگ و طاقت فرسا پیش اومد کل اعصای خانواده همش گریه زاری اشکدعا منم تو خلوتم گریه میکردم دعا میکردم اما تو جمع خودمو حفظ میکردم با اینکه ۱۶سال بیشتر نداشتم بعد یکی از اقوام برگشت گفت افرین خوشم میاد روحیه تو از همه بهتر حفظ کردی از چند وقت بعد اون حرف ورق زندگی من برگشت نمیدونم چشم خوردم چیشد اصلا کلی مصیبت سرم ریخت و من هربار محکوم به ادامه بودم تو ظاهر باز قوی بودم اما از تو هرروز نابود سر هر مسئله که پیش میومد نابودتر میشدم اما هیچوقت به خودکشی فکر نمیکردم گاها خواهرم میگفت مثل مجتهدا میمونی فقط سرت به دعا و نمازت گرمه شوخی میکردو سر به سرم میزاشت که هیچی از پا درم نمیاره که هیچ میرم یه ذکر و دعای جدید پیدا میکنم‌که ادامه بدم زندگیو همین جریان خیانت همسرمو که فهمیدم گروه دوستای صمیمیم همه بهم گفتن تو خیلی قویی ما بودیم صدبارجا میزدیم یا میمردبم یا میرفتیم تویی که دووم اوردی حتی مشاورمم اینو گفت روانپزشکمم اینو گفت و من هربار شکستم که اونا نمیبینن مثل یه درخت تنومند از بیرونم اما از درون کرم خورده و نابود که ممکنه با یه تلنگر بیفته دلم میخواست یکی بگه میفهمم چقدر خسته شدی چقدر کم‌اوردی میدونم دلت یه شونه محکم‌میخواد یه سینه امنو گرم میخواد گریه کنی اما همه گفتن تو قویی و من بارها دلم خواست خودکشی کنم و از این که حتی فکرش تو سرم بود از خودم بدم میومد چون میدونستم چقدر منفوره پیش خدا.اخر پارسال به شوهرم گفتم من همیشه ممنون و مدیون توام تو با من کاری کردی که دیگه هیچی ناراحتو خوشحالو ناراحتم نکنه یا خیلی این ناراحتی دووم نداشته باشه بلایی به سرم اوردی که دیگه از مردن نترسم به چشم نعمت بهش نگاه کنم بلایی سرم اوردی که منی که بزرگترین ترسم و ناراحتیم مرگ عزیزام بود بگم مرگم حقه دیگه جلوشو که نمیشه گرفت تو منو نابود کردی اما من تیکه هامو چسبوندم بهم تا ادامه بدم‌ حالام میگم کم اوردم اما خیلی پوست کلفت تر ازاینم که بخوام بشکنم و خودمو بکشم باید ته قصه م خوب تموم شه من زندگی بهم خیلی روزای خوب و خوش بدهکاره هیچوقت تا الان زندگی نکردم 

ممنون لطف دارین شما...آدم خوب زیاده مرد خوب زیاده زن خوبم زیاده فقط باید تو ی مسیر درست بهم برخورد ک ...

دیگه نه به ازدواج فکر میکنم نه به رابطه با مردی هم بخاطر اینکه اصلا دلم کاروانسرا نیست و به عشق کردم وفادارم تا ابددددهیشکی جز اون به چشمم نمیاد دوم اینکه بقول خودتون هم باید برای دخترم پدر باشم هم‌مادر فقط منو داره 

اتفاقا این که همه اینو بهم گفتن دیگه داره داغونم میکنه خرافاتی نیستما یه روزی تو مجردی یه مشکل خانوا ...

افرین خوشم اومد زندگی کردن حق شماستتت و دخترتون ..مشکلاتم درست میشن ی روزی هیچ وقتم ب فکر خودکشی نمی افتی هیچ وقت زشته واسه ی مادر همچین فکری یکنه 

افرین خوشم اومد زندگی کردن حق شماستتت و دخترتون ..مشکلاتم درست میشن ی روزی هیچ وقتم ب فکر خودکشی نمی ...

الان یه ماجرایی پیش اومده که اینجا یکی داره با ابروم بازی میکنه و نمیدونم چیکار کنم‌واقعا دعا کن لطفا اون به خیرو خوشی بگذره و من دیگه غلط کنم خریت کنم

دیگه نه به ازدواج فکر میکنم نه به رابطه با مردی هم بخاطر اینکه اصلا دلم کاروانسرا نیست و به عشق کردم ...

ازدواج مجدد حق شماس خانم هر جوری دوست دارین زندگی کنید هر جوری ک راحتین و خوش میگذره بهتون

ازدواج مجدد حق شماس خانم هر جوری دوست دارین زندگی کنید هر جوری ک راحتین و خوش میگذره بهتون

خیلی چیزا حق ادماس اما خوب دلم جایی باشه و بخوام با یکی دیگه ازدواج کنم‌که چی بعدشم دخترم پدر چه گلی به سرش زدکه ناپدری بزنه همسم باید نگران باشم نکنه نگاه الوده به دخترم‌نکنه طرف