2777
2789
عنوان

تا ساعت 10 صبح بیدار بمونم چی میشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
قاطی میکنی صد درصد برو بخواب هشت بیدارشو...آنلاینی؟...

حضوریه امتحانم

بابا زیادمونده تا نااااموس نکته گفتههههه

بیدار بمونمم تموم نمیکنم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بدن برای رفرش ۹۰ دقه لازم داره ۹۰ دقه بخاب یادت نرها ۹۰ دقه

یک ساعت و نیم عملا دوتا درس میتونم بخونم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
صبح پاشو بخون اللن شده دو یا سه ساعت بخواب

واییییی نهههه 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

بگو ک یادم میمونههه 🥲💔

یک ساعت و نیمو بگیر بخاب اون درسی ک تو خابالو بودنت بخونی بدرد نمیخوره

خابالو نیستم

چند درس مونده؟نصفشو بخون ی یک ساعت یخواب دوباره پاشو بقیه رو بخون..الان هم سریعتر برو تا دیر نشده

درس 1 و 7و8 و یه حکایت + روانخوانیا

چیز دانش زبانی

خب زیاد نمونده ک

چندمی؟

سعی کن تندتر بخونی نکته های اصلی رو فقط بخونه درس رو سر ی ساعت جمع کن میشه ۳ ساعت بعد حکایت ک سریع تموم میشه هیچی.. روانخوانی هن ک آرایه ایما نیست اگه وقت نشد توراه مدرسه فقط ی ورق بزن

و حتما اسم شاعرها رو فقط یاد بگیر

میتونی بابا.. زیاد نمونده.. اگه الان خوابت نمیاد بشین بخون تا ۷ تموم میکنی بعد تا ۸ و نیم بخواب دوباره تا ۹ روانخوانی و حکایت نگاه بنداز و بعد تو راه مدرسه ی دوره بکن مخصوصا لغت های آخر کتاب و اسم شاعر و نویسنده