2777
2789

من دیدم...فصل چهارش نیامده نگاه نکن اعصابت خورد میشه...دقیقا همون موقع که همه‌چیز هیجان انگیز میشه تموم میشه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیدم...فصل چهارش نیامده نگاه نکن اعصابت خورد میشه...دقیقا همون موقع که همه‌چیز هیجان انگیز میشه ت ...

عههههه سوسیسبندری توییی🫣😊❤️

من تا قسمت ۶ فصل ۳ دیدم حالم بد شد 

یجوریه الانم خواستم نگاه کنم جرعت نکردم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

عههههه سوسیسبندری توییی🫣😊❤️من تا قسمت ۶ فصل ۳ دیدم حالم بد شد یجوریه الانم خواستم نگاه کنم جرعت نک ...

منو میشناسی؟😂

چهار قسمت دیگه مونده ...بزار فردا نگاه کن

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

ببخشید من الان زدم اینترنت دیدم هم فیلم مزرعه یعنی همون form و هم فیلم from رو داریم فیلم مزرعه خیلی ...

خدا لعنت کنه اینستا هی تیزر نشون میده تو اکسپلورم منم وسوسه میشم نگاه میکنم 😂💔

من همونم که تو یبار بهت حس خوب دادم 😊💚فردا مطالعات باید بخونم

عههه راست میگی...

اشکالی نداره داداچم بعد امتحان مطالعات میبینی...

خدا لعنت کنه اینستا هی تیزر نشون میده تو اکسپلورم منم وسوسه میشم نگاه میکنم 😂💔

😂😂😂

اره یه پیچ داره اینقدر ترسناکه که اصلا نگو دیشب داشتم عکساشو میدیم بعد یه دفعه سکته کردم ببین من ترسو نیستم ولی این پیش اصلا ۰۰۰

😂😂😂اره یه پیچ داره اینقدر ترسناکه که اصلا نگو دیشب داشتم عکساشو میدیم بعد یه دفعه سکته کردم ببین ...

پیج مال همینی که گفتم From سریاله😂💔