2777
2789

البته نامزدم ولی فاصله دیدنمون خیلی وقته چون راهمون خیلی دوره🫤ولی من متاهلی رو میخوااام حداقل با شوشو میرم دور دور(شوخی بود شوشو مسخره نکنید😔😂)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستم استوری گذاشته با شوهرش رفتن ی استان دیگه برف بازی بدجور دلم خواست😭😂

استان گرمسیر هستی؟؟ 

ما سرد سیریم. دما شب و روز زیر صفره. جرات بیرون آمدن نداریم. تمام شهر یخ زده. برف بازی کجا بود. اصلا نمیشه بیرون رفت. سر آدم میترکه

استان گرمسیر هستی؟؟ ما سرد سیریم. دما شب و روز زیر صفره. جرات بیرون آمدن نداریم. تمام شهر یخ زده. بر ...

نه سردسیر ولی برف دوست دارم

منتها کسی نیس دوتایی بریم برف بازی😭😂

گلم غصه نخور شما نامزدی و نمیری. ما سالهاست ازدواج کردیم و همسرمونم همیشه خونه است وبازم نمیریم!!

این فوبیای منه واقعا اگه قراره شوهر کنیم جایی نظرتون خو میموندیم خونه بابامون عهه

اتفاقا با بابا بیشتر سفر و خوشگذرونی رفتیم. ولی خب زندگی از این چیزها هم داره دیگه. زیاد سخت نگیر

میریم خب ولی با شوهر یچیز دیگست

ایشالله همه زندگی ها شیرین و مر از شادی و گردش باشه همچنین برای تو قشنگم❤️❤️

راستی زیاد اینستا گردی نکن. همش حسرت دادن و حسرت خوردنه. چه زندگی ها که سر این مقایسه ها خراب نشده.. ...

اینستا هم نرم از بس وات استوری میذارن آدم دلش میخواد

مرسی عشقم😂❤️