2777
2789
عنوان

تمام موها و پوست سرم رو با دستام زخم و خونی میکنم🥺 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 55 پست
نه کپک اینا نزده تا حالا چون سریع میرم حموم نمی‌ذارم بمونهولی سوزشش دوماهی میشه خیلی شدید شده هربار ...

منم مثل شما بودم

منتهی کف سر من یه جور کپک میبست دوس‌داشتم بکنم

رفتم دکتر پوست و مو قطره داد زدم یه چن باری خوب شد

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه کپک اینا نزده تا حالا چون سریع میرم حموم نمی‌ذارم بمونهولی سوزشش دوماهی میشه خیلی شدید شده هربار ...

منم مثل شما بودم

منتهی کف سر من یه جور کپک میبست دوس‌داشتم بکنم

رفتم دکتر پوست و مو قطره داد زدم یه چن باری خوب شد

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
اصلا از همون موقع موهامم دارن میریزن کلا یا این تیکه درنمیاد یبار رفته بودم یه دکتر برا یه موضوع دیگ ...

اتفاقا برو دکتر که ببینه 

غلبه کن 

هرچی پیش بری بد و بدتره 

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

منم مثل شما بودممنتهی کف سر من یه جور کپک میبست دوس‌داشتم بکنمرفتم دکتر پوست و مو قطره داد زدم یه چن ...

این قطره ممکنه سریع خوبش کنه ژخمو ؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

اره وقتی میزنی یکم میسوزه کف سرت

یعنی بعد ابنکه خشک شد کف سرت خون جم نمیشه مثل شیره یا کپک بزنه

عجیبه برامن اینجور میشه حمومم میرفتم بدتر میشد

الان گشتم اسم قطره رو براتون بگم انگاری انداختم رفته🥲خودمم هراز گاهی استفاده میکردم حیف شد

چه دکتری برم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم

تو برنامه طبیب دقیقا همین مو کندن و میگف یه جور وسواسه

باید بری پیش دکتر

مث ناخن جویدن اینا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
بخدا دست خودم نیست 😭😭هزار بار خواستم نکنم ولی نشد دیگه جدیدا سرم میسوزه از سوزش زخم

برو روانشناس

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اسییییی چقدر درکت کردم منم همین بودم از پونرده سالگی تا چندماهه پیش یعنی پنج سال مداومم اینکارو میکردم اون قسمت از سرم خون ریزی شدید میکرد و زخمای بدجوری میزد که همشونم متورم بودن و همه یاین زخماا یه قسمت مشخصی از سرم بودنن لامصب موهامم کم پشتهه زخمو که میکندم موهای اون قسمتم کنده میشدش و اون قسمتا بعد چند سال به وضوح قابل دیدن هستن چون خالی شدنن خانوادم هرکار میکردن که من این عادتو از سرم بردارم ولی نمیتونستم مخصوصا وقتایی که ناراحت بودم یا استرس داشتم مثل وحشیااا میوفتادم به جون سرم اینقدر معتاد بودم کهه تو هر جمع و مهمونی و عروسی میرفتم هم همینکارو میکردم مامانم از خجاللت میمیرد همه میگفتن چرا دستت تو سرت هست همیشهه من تنها راهکاری که بهت میدم اینه که بری ناخوناتو بکاریی یه جوری بکار که دیگه نتونی زخم ر بکنی من از وقتی ناخونم رو کاشتم هیچ جوره نمیتونستم زخمو بکندم میشستم گریه میکردم یک بارم کل ناخونامو با دستم کندم تا بتونم زخمای سرمو بکنم ولی این سری دوباره رفتم کاشت کردم و چون مربعی هستشش هیچ جوره نمیتونمم زخمو بکنمم الان حدود سه ما هست که زخمامو نکندم و پوست سرم ترمیم پیدا کرده و خوب شده توهم همینکارو کن