2777
2789

ی مدت اینستا نبودم 

الان ک دوباره نصب کردم رد میکنن رکوئستو بعضیاشون 

بیرون دوست ندارن باهام بیان 

من درون‌گرام مثل بعضیا نیستم ک باعث عوض شدن جو بشن و پر حرف بتشم بخاطر اینه 

اکثرشون رفتن دانشگاه من موندم پشت 

نزدیکا 20 سالمه دیگ امسالم قبول نمیشم 

میمونم 405 

تجربیم اگ رشته تاپ بیارم رفتارشون باهام عوض میشه ؟

خیلی دلم گرفت البته شناختمشون دیگ 

ولی شما چه تجربه ای دارید

تنها جایی ک میتونم با ادما حرف بزنم اینجاست:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من دوستای مدرسه خوب بودن

عه

من برعکس تازه تو دانشگاه فهمیدم دوست یعنی چی 

دوران مدرسه دوست زیاد داشتم ولی نه اینجوری

یک بار به اصرار تو عاشق شدم ای دل! این بار‌ اگر اصرارکنی وای به حالت...

ولشون کن آدم بودن الان این حسو نداشتی رشته ی تاپ هم قبول بشی حسادتاشون شروع میشه بدون توجه به اونا پاشو بخون از زندگیتم حذفشون کن(اگه ضرر میزنن یا باعث میشن عقب بیوفتی)ول کن بابا تنهایی خیلیم خوبه هرکار میخای میکنی هر کلاسی میخای میری کسی هم باهات رقابت نمیکنه و عفب نمیندازدت

ولشون کن اصلا 

ببین من خودم امسال تو مدرسه خیلی اذیت شدم کسی حاضر نمیشد باهام دوست بشه همش مسخرم میکردن تو اکیپاشون راهم نمیدادن تیکه میپروندن 

منم اصلا برام مهم نیست با اینکه من از لحاظ قیافه ای و هوش از خیلیاشون بهترم 

ولی اون دوس پسر بازن و بنظرشون کسی که پاکه کسخله

کاربری دست دو تا دوست 

بابا من بعضی کسایی که میشناختمشون منو از پیجشون انداختن بیرون یا اینکه دقیقا ریکوئستمو قبول نکردن منم ناراحت شدم اما ببین آخرش فقط خودتی و خودت 

موفق که بشی خودشون بهت پیام میدن

همسنیم زیبا

موفقیت ب اینکه همه کنارت باشن نیس

گاهی تنها بودن چیزی بهت میده ک همه حسرتشو میخورن

توام بهتره برا خودت ارزش قائل باشی و سمتشون نری 

انتخابت تو کسایی ک کنارت باشن هم درست نیس

اینم بگم وقتی یکی میبینه راه درستی میری ازش بهتری لولت بالاتره بیخیالت میشه وقتی تنها شدی بدون راهو درست رفتی 

ب امید موفقیتای روز افزونت عزیزم❤️🌸

متاسفانه بعد از دوران دبیرستان همه عوض میشن همه می‌رن سمت کار و مسیر خودشون در جهت اون کار و مسیره هم دوستای جدید پیدا میکنن اصلا ربطی به شخصیت شما نداره خودت پس فردا بری دانشگاه با آدمای جدید با کسایی که دیدگاهشون به تو نزدیکتر تو یک مسیر باهم هستید با اونا ارتباط میگیری ناخودآگاه این دوستات دیگه کمرنگ میشن