2777
2789
عنوان

یه سوال داره مغزمو میخوره🥲

138 بازدید | 26 پست

من یه پس انداز کم دارم و یادم‌افتاد تقریبا همون مقدار به دوستم بدهی دارم.فراموش کرده بودم.

شما جای من بودین کدوم کارو انجام‌میدادین؟:

۱.با وجود بی پولی از پس انداز مخفیتون قرضی که به دوستتون دارین رو پرداخت میکنین؟(مبلغ پس انداز هم اندازه قرضتونه و پول پس انداز تموم‌میشه)

۲.پول رو تو حسابتون نگه میدارین واسه روز مبادا و خرد خرد پول قرض رو جمع میکنین تا یوقت دستتون بی پول نمونه؟(ولی همش عذاب وجدان دارین و یه حسی میگه ادا کن‌قرضتو.)

من باشم قرض مو میدم به چند دلیل یک دوستم ممکنه به اون پول نیاز داشته باشه و یکی دیگه اینکه آدم خوش قرضی باشم و به موقع قرض مو پس بدم که اگه روزی دوباره پول نیاز داشتم بهم بده .. و بجای اینکه خرد خرد برای دوستم جمع کنم خرد خرد پس انداز میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مثال بزنم من با دوستام که بیرون میرفتم میگفتن تو کارت بکش ما حساب میکنیم بعدا و چند یکی شون یادش می‌رفت یا نمی‌داد یا خیلی دیر می‌گفت یادم رفته من از اون موقع هربار میریم جایی میگم کارت باهام نیست شما بدید .حتی اگه دوستم پول باهاش نباشه بهش نمی‌دم میگم بیشتر از این مقدار همرام نیست چون الان اوضاع اقتصادی خوب نیست واقعا همه وضع مون مثل همه

من باشم قرض مو میدم به چند دلیل یک دوستم ممکنه به اون پول نیاز داشته باشه و یکی دیگه اینکه آدم خوش ق ...

نه نیاز مالی که نداره.بهش پیام دادم اصلا یادش نبود ولی من که یادمه.

میگم‌قرضمو بدم‌راحت‌شم.پول میاد سرجاش

نصف قرضمو میدادم اینطوری دستم خالی نمیشد بقیه قرضمم خورد خورد جمع میکردم میدادم🤷‍♀️

یهو بدم‌بره خیالم‌راحت بشه بهتر نیس؟

هرچند از بی پولی میترسم ولی خوابم راحت میشه