2777
2789
نه فقط تست خود اچ پی وی

من پاپ اسمیرم جوابش خوب بود سری قبل دکتر معاینه کرد چیزی از زگیل تناسلی حرف نزد ولی این سری معاینه کرد گفت عفونت داری و انگار دهانه رحمت زخم و ازم تست hpvگرفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پاپ اسمیرم جوابش خوب بود سری قبل دکتر معاینه کرد چیزی از زگیل تناسلی حرف نزد ولی این سری معاینه ک ...

ان شالله که چیزی نیست عزیزم 

ولی بله تستش جداست گلم

عزیزم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ان شالله که چیزی نیست عزیزم ولی بله تستش جداست گلمعزیزم

دوماه قبل اصلا دکتر حرفی از زگیل تناسلی نزد ولی این سری اومد تست گرفت خیلی نگران شدم. آخه میخوام آی وی اف کنم شاید بخاطر اون باشه درسته

دوماه قبل اصلا دکتر حرفی از زگیل تناسلی نزد ولی این سری اومد تست گرفت خیلی نگران شدم. آخه میخوام آی ...

بعضی وقتا زگیل علائم خاصی نداره گلم و ممکنه فقط باعث عفونت شدید بشه شاید چون عفونت داشتی خواسته مطمئن بشه و چک کرده باشه خصوصا که میخوای ای وی اف بکنی 

۳ بار هم خارج رحم باردار شدم.

ان شالله که زودتر مامان بشی گلم نگران نباش چیزی نیستش کلا تست اچ پی وی رو میگن سالیانه بدید برای چکاپ نترس

اصلا

نمونه ش رو مثل پاپ اسمیر میگیرن ولی آزمایشش متفاوته

مثل آزمایش خون که آزمایشگاه فقط مواردی که دکتر خواسته رو بررسی میکنه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ان شالله که زودتر مامان بشی گلم نگران نباش چیزی نیستش کلا تست اچ پی وی رو میگن سالیانه بدید برای چکا ...

مرسی عزیزم خودم انقد روی این قضیه زگیل تناسلی حساسم که حد نداره اصلا لباس کسیو تن نمیزنم یا اگه شلوار و لباس نو بخرم اونو اول میشورم بعد میپوشم. کلا خیلی رو این قضیه حساسم. نمیدونم چرا اینجوری گفت دکتر ته دلمو خالی کرد‌.ولی دوماه پیش که رفتم گفت خیلی تمیزی و عفونت اصلا نداری.بهم میگه زیاد تعریفت کردم رفتی خراب کردی که